FødevareWatch

Detailkæde beklager flere fejl på vægten

Problemer med vægten på kødpakninger får nu Rema 1000 til at gå bodsgang. "Kunderne skal have det, de betaler for," siger kommunikationsdirektør.

Foto: PR / Rema 1000 Norge

Det var en noget slunken oplevelse, da Daniel Sørensen oplevede, at samtlige af hans tre indkøbte pakker kylling ikke indeholdt de deklarerede 450 gram hos Rema 1000 – faktisk var det ærlig talt i underkanten.

Det fortæller han til BT, som ved egne stikprøver fandt samme tendens, hvor vægtforskellen var så stor, at den var ulovlig. Daniel Sørensens oplevelse er dog langt fra et enkeltstående tilfælde, vurderer seniorrådgiver og fødevarepolitisk medarbejder i Forbrugerrådet Tænk, Camilla Udsen, til avisen.

"Vi får jævnligt henvendelser fra forbrugere, der oplever det her. Der er ingen tvivl om, at det her med, at der er mindre i pakken, end man betaler for, er en udbredt problematik," siger Camilla Udsen til BT.

Hos Rema 1000 forklarer kommunikationschef Jonas Schrøder, at kæden ikke kommer til at kontakte leverandøren i det konkrete tilfælde, da der ikke foreligger en henvendelse fra Daniel Sørensen.

"Kunderne skal have det, de betaler for. Vi vil ikke sælge noget, der skuffer. Vi har det naturligvis ikke godt med den oplevelse, kunden har haft. Vi tager altid henvendelser fra kunder meget alvorligt," siger Jonas Schrøder til avisen og tilføjer, at han "ærger sig over", at sagen ikke er kørt gennem kædens kontaktsystem.

Norsk detailkæmpe når 1000 butikker 

Dagligvarebutikker skal undgå slagtilbud 

Discountkæde ligger i front på måling af loyalitet 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier