FødevareWatch

Salling Groups ansatte kan gå direkte til topchef i kamp mod sexisme

Koncernen vil ikke tolere krænkende adfærd, skriver Per Bank i en intern mail til Salling Groups medarbejdere.

Foto: Morten Lau-Nielsen/ERH

Fredag valgte Salling Groups topchef Per Bank i den sædvanlige fredagsmail til medarbejderne at tage fat i debatten om sexisme og krænkende adfærd, der de seneste uger har rullet i flere medier og på tværs af brancher.

I mailen opfordrer han de ansatte til at gå direkte til ham, hvis de oplever upassende opførsel fra en chef eller en kollega.

"I Salling Group tolererer vi ikke krænkende adfærd, og for mig personligt er det helt afgørende, at vi behandler hinanden med respekt og omtanke," skriver han bl.a. i mailen.

Koncernen har i forvejen en whistleblower-ordning samt muligheden for at gå til nærmeste leder eller tillidsrepræsentant. Per Bank opfordrer i mailen til at gøre brug af mulighederne.

"Hvis du oplever, eller er vidne til upassende opførsel eller tone i Salling Group, er det derfor vigtigt, at du gør opmærksom på problemerne. Oplever du chikane, mobning eller diskrimination, vil jeg opfordre dig til at anmelde det," skriver han.

Salling Group kan på nuværende tidspunkt ikke sige, om der har været henvendelser til Per Bank siden brevet blev sendt ud.

Læs hele brevet her:

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier