FødevareWatch

Krydderurtesucces åbner egen produktion

Salget af krydderurter, der bliver dyrket i de københavnske Irma-butikker, går så godt, at konceptet nu udbredes til alle 69 butikker, og samarbejdspartneren etablerer et nyt produktionsanlæg.

Foto: PR / Coop

Der er så meget gang i salget af vertikalt dyrkede krydderurter som kruspersille, basilikum og koriander, der dyrkes direkte i Irma-butikker, at kæden har fået mod på meget mere.

Ifølge en pressemeddelelse udbredes konceptet til samtlige 69 Irma-butikker fra denne uge, og den tyske specialist i vertical farming, Infarm, som Irma samarbejder med, åbner sin egen produktion i Danmark. Tiltaget kommer efter, at Irma i februar bredte konceptet ud til 35 butikker.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Seafood Danmark holder døren åben for opkøb

Norsk ejer har udstukket ambitiøs vækstkurs for hele koncernen, der samtidig skal strømlines mere, og det danske milliardselskab skal med på farten. Målsætningen er at vokse med både organisk vækst og opkøb som en del af planen, fortæller bestyrelsesformand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier