FødevareWatch

Nemlig.com er klar med natlevering

Der er travlt som aldrig før på lageret hos Nemlig.com, og nu tager onlinebutikken flere af døgnets timer i brug, så chaufførerne også kan aflevere varer om natten.

Foto: PR/Nemlig.com

Fremover kan kunder hos Nemlig.com få leveret varer mellem kl. 2 og kl. 6 om natten.

Onlinesupermarkedet, der har travlt som aldrig før, vil med udvidelsen af åbningstiden have levering 20 timer i døgnet alle ugens dage.

Ifølge adm. direktør Stefan Plenge er det nye tiltag ikke som sådan resultat af den aktuelle travlhed. Det har været på tegnebrædtet i et stykke tid, men er blevet forsinket.

"Det nye tiltag, med fleksibel levering om natten, er et koncept, vi har arbejdet på de sidste 8 måneder, og det var planen, at vi skulle have lanceret det medio marts. Grundet udbruddet af Covid-19 i Danmark primo marts, eksploderede efterspørgslen for at købe dagligvarer på nemlig.com, og vi måtte derfor udskyde denne lancering," siger han i en pressemeddelelse.

I første omgang er det sjællænderne, der fra d. 5. maj kan bestille dagligvarer til levering om natten. I løbet af maj vil natlevering blive rullet ud til alle kunder på Fyn og i Jylland.

Direktøren og stifteren siger videre, at der i de seneste syv uger er blevet ansat 400 nye medarbejdere, og at væksten i forhold til samme periode sidste år er på næsten 100 pct.

"De mange nye medarbejdere gør os samtidig i stand til, at lancere dette nye koncept, som vil gøre det endnu nemmere for vores kunder at få leveret dagligvarer og måltidskasser, lige når det passer dem," siger Stefan Plenge.

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier