FødevareWatch

Mærkevareleverandører bekymret over at skulle lægge navn til private label

Detailkoncernernes beslutning om at synliggøre private label-leverandører bliver mødt med bekymring hos brancheorganisationen Mærkevareleverandørerne. "Man risikerer at blive indirekte ansvarlig for noget, man ikke har bestemmelse over," lyder det.

Landets detailkæder har alle besluttet at oplyse navne på sine private label-leverandører, og det vækker bekymring hos Mærkevareleverandørerne. | Foto: Laura Bisgaard Krogh/Ritzau Scanpix

Det vækker bekymring hos brancheorganisation Mærkevareleverandørerne, MLDK, at samtlige af landets store detailspillere vil begynde at oplyse, hvem der leverer produkterne til kædernes egne mærker.

"Min største bekymring er, at man som producent bliver indirekte ansvarlig for noget, man ikke har bestemmelse over. Det er detailkæderne, der definerer produktet på alle parametre lige fra recept til design. De beslutter, om kvaliteten skal nedgraderes, eller om der skal bruges en anden ingrediens. Derfor skal man passe på, at man ikke kommer til at stå til indtægt for noget, man ikke kan stå inde for," siger adm. direktør i MLDK, Niels Jensen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier