FødevareWatch

Nemlig.com-direktør overvejer hjemmearbejdspladser efter coronakrisen

Hjemmearbejdspladser var ikke noget, Nemlig.coms medarbejdere skulle sætte næsen op efter, inden coronapandemien brød ud. Men med ét slag blev de ansatte tvunget hjem, og det har givet adm. direktør Stefan Plenge en ny indsigt.

Foto: Gregers Tycho/Ritzau Scanpix

Stefan Plenge kan se Nemlig.coms administrative medarbejdere gennem en glasvæg fra sit skrivebord på direktørkontoret i Brøndby. Eller det kan han under normale omstændigheder. De seneste uger har på grund af corona-pandemien imidlertid været præget af alt andet end normalitet, og Nemlig.com-direktørens udsigt fra skrivebordet har været mennesketomme arbejdsstationer, så langt øjet rækker.

For en leder, der grundlæggende har det bedst med at have mennesker omkring sig, er det lidt af en udfordring at være efterladt med Microsoft Teams og en ledergruppe og medarbejderstab spredt rundt om i deres hjem.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier