FødevareWatch

Coronanedtur koster hoteller og restauranter 1 mia. kr. om ugen

Hotel- og restaurationsbranchen vil først have genvundet kræfterne i 2023, vurderer brancheorganisation.

Foto: Stine Bidstrup/ERH

Coronakrisen har fået danske hoteller og restauranter til at stå gabende tomme, og branchen kommer dette forår til at miste omsætning for 16 mia. kr., eller hvad der svarer til 1 mia. om ugen.

Det vurderer brancheorganisationen Horesta, der er alarmeret over den voldsomme nedtur for hotel-, restaurations- og turistbranchens 20.000 virksomheder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Højere omkostninger rammer Danish Crown på indtjeningen i halvåret

Halvårsregnskabet for kødkoncernen viser fremgang på toplinjen, mens indtjeningen falder som følge af dyrere energi, transport og emballage. Salgsfokus er rettet på omstilling væk fra Kina og mere afsætning i Europa og markeder som USA og Japan. Fokus på flere plantebaserede produkter.

Læs også

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier