FødevareWatch

Dagrofa-direktør: Vi skal turde satse mere og være først med fremtidens fødevarer

Et halvt år efter sin tiltræden har Michael Christensen fået hold på både organisation og strategi i Dagrofa. Kategoridirektøren har igangsat et skifte, som skal gøre koncernen mere modig, og der skal i fremtiden satses på helt nye fødevarer i Meny og Spar.

Meny Nordhavn rummer mange eksperimenter, som resten af Dagrofas kæder og butikker kan plukke mellem. Det skal der være meget mere af i fremtiden, siger kategoridirektør Michael Christensen. | Foto: Uffe Weng

Gennem innovation og satsninger på helt nye produkter skal Dagrofa-kæderne Meny og Spar holde discountkonkurrencen stangen i de kommende år.

Ifølge kategoridirektør Michael Christensen skal en ny retning for hele kategoriorganisationen i hele den underskudsprægede Dagrofa-koncern danne en del af grundlaget, så der igen kan skabes en samlet sund forretning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Milliardkoncern løfter indtjeningen på kager og slik

Kage- og konfekturekoncernen Givesco er lykkedes med at forbedre indtjeningen i løbet 2021, men ikke helt nok ifølge ledelsen. Koncernen har med sit store detailfokus også løftet omsætningen til lige knapt 3 mia. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier