FødevareWatch

Lidl får ny indkøbsdirektør i Danmark

Mikko Forsström, der indtil mandag var indkøbsdirektør i Lidl Danmark, er rykket til Finland, og derfor har koncernen nu indsat en ny på posten i Danmark. Han kommer fra Lidl i Sverige, men stammer fra Kroatien.

Robert Stekovic, ny indkøbsdirektør i Lidl Danmarlk. Foto: PR / Lidl

Det er i fremtiden Robert Stekovic, der skal være indkøbsdirektør i Lidl Danmark.

Det fremgår af en meddelelse fra Lidl Danmark, at han tiltrådte 1. oktober.

31-årige Robert Stekovic kommer fra en lederstilling i indkøb hos Lidl i Sverige, og i det danske job afløser han Mikko Forsström, som 1. oktober startede som indkøbsdirektør i Lidl Finland.

Robert Stekovic kommer fra Kroatien, hvor han i 2011 begyndte sin karriere i Lidl Kroatien som Junior Buyer efterfulgt af en ledende stilling i Lidl International indenfor indkøb.

Dirk Fust, der er adm. direktør i Lidl Danmark, fortæller i meddelelsen, at Robert Stekovic kommer til at fortsætte samme linje, som Mikko Forsström har lagt de seneste år.

"Mikko Forsström har igennem de seneste par år været en værdsat kollega og har ydet en stor indsats som indkøbsdirektør i Lidl Danmark. Robert Stekovic har et godt kendskab til det skandinaviske marked og jeg ved han vil fortsætte det gode og tætte samarbejde med vores dygtige, lokale, danske leverandører," udtaler Dirk Fust.

Discountsalget vokser i Europa og Danmark ligger i front

Fusioneret grøntsag oplever vækst i Danmark

Lidl har over 100 placeringer i støbeskeen

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier