FødevareWatch

Dansk Netto-chef stopper – stillingen nedlægges

Nettos landedirektør i Danmark, Brian Seemann Broe, har valgt at fratræde sin stilling, som ikke bliver genbesat. Til gengæld får kæden en ny salgsdirektør.

Foto: Laura Bisgaard Krogh/ERH

Efter mere end fem år som landedirektør for Netto i Danmark har Brian Seemann Broe valgt at stoppe i sit job. Stillingen bliver samtidig nedlagt; til gengæld er det besluttet, at driften samles under en nyoprettet stilling som salgsdirektør, hvor Braw Bakir tiltræder per dags dato.

Det oplyser Salling i en pressemeddelelse.

"Efter fem forrygende år med masser af nye tiltag og forandring kan jeg nu mærke, at jeg skal prøve noget andet. Det har været en kæmpe oplevelse og et privilegium at arbejde sammen med så dygtige kolleger i en så dedikeret organisation, og det er noget, jeg dagligt har sat pris på. Jeg ønsker jer og Netto alt det bedste fremover," siger Brian Seemann Broe i meddelelsen.

Brian Seemann Broe startede i Netto for 25 år siden, ifølge Linkedin. Han har i sin tid arbejdet tæt sammen med bl.a. Michael Løve, direktør for Netto International, som udtaler, at han altid har sat pris på samarbejdet med Brian Seemann Broe.

"Så mens jeg selvfølgelig er ærgerlig over Brians beslutning, respekterer jeg, at han gerne vil prøve kræfter med noget nyt, og jeg takker ham for et godt og tæt samarbejde," siger Michael Løve i meddelelsen.

Brian Seemann Broe har som landedirektør bl.a. været med til konverteringen af døgn-Netto-kæden til gule Netto'er og omdannelsen af Kiwi-butikkerne i 2017 og 2018, fremgår det.

Den nye salgsdirektør Braw Bakir har mange års erfaring fra alle niveauer i Netto og kommer senest fra en stilling som regionschef. Han startede i Netto som distrikstdirektør i januar 2011, fremgår det af hans Linkedin-profil. Braw Bakir får direkte reference til Michael Løve og indgår fremadrettet i Nettos ledelse.

Heftig ekspansion forandrer hele Netto-forretningen

Netto-chef tror på 550 danske butikker inden udgangen af 2020

Kasseløs betjening i detailhandlen deler danskerne

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier