FødevareWatch

Kort tid efter økologisk konkurs åbner kendt københavnsk slagter ny produktion

Det lykkedes aldrig at få økonomi i en særskilt produktion af økologiske slagterivarer, men nu åbner Slagter Lund igen en ny produktionsenhed.

Foto: PR / Slagter Lund

Den københavnske slagtervirksomhed Slagter Lund med butikker på Frederiksberg, i København og Charlottenlund har denne sommer gennemført et generationsskifte, og som en af de første ting på to do-listen har den nye ledelse indviet en ny produktionsenhed i Rødovre.

Den nye produktion skal øge produktionen af særligt færdigretter, men også sovser, supper og pålæg, for at imødekomme efterspørgslen på hurtigere måltider, hedder det i en pressemeddelelse.

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier