FødevareWatch

Ny salgsdirektør indtager stolen hos Foodservice Danmark

Foodserviceselskabet vil have Catering Engros og S-Engros til at arbejde bedre sammen og har derfor ansat ny salgsdirektør med erfaring fra Orkla Foods og Conaxess Trade. Også S-Engros har fået ny mand i spidsen.

Foto: PR-billede/Dagrofa

Det bliver den tidligere salgsdirektør i Orkla Foods Søren Skipper, der fremover skal stå i spidsen for Foodservice Danmarks salgsorganisation, skriver Dansk Handelsblad.

Den nye salgsdirektør kommer fra en stilling som kommerciel direktør i handelsselskabet Conaxess Trade, som han bestred i knap et år. Inden det sad Søren Skipper i stillingen som salgsdirektør i Orkla Foods, som han nåede at have i seks år.

"Søren Skipper bliver overordnet ansvarlig for at samle aktiviteterne i de to salgsområder i Catering Engros: de nationale og de lokale kunder samt kunderne i S-Engros," siger Peter Bruun, adm. direktør i Foodservice Danmark, til mediet.

Udover den nye salgsdirektør har foodserviceselskabet ansat en ny direktør for S-Engros i form af Claus Jæger Nørbjerg. Den nye S-Engros-direktør kommer fra VVS-grossisten Sanistål, hvor han har været salgs- og kædedirektør for butikkerne.

Claus Jæger Nørbjergs funktion bliver at øge samarbejdet mellem de 29 butikschefer i S-Engros og de 30 salgskonsulenter fra Catering Engros, fortæller Peter Bruun til Dansk Handelsblad.

Orkla udpeger ny salgsdirektør til den danske forretning

Stort handelsselskab skifter ud i ledelsen

Haribo i Danmark har fået ny direktør 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier