FødevareWatch

Ny salgsdirektør indtager stolen hos Foodservice Danmark

Foodserviceselskabet vil have Catering Engros og S-Engros til at arbejde bedre sammen og har derfor ansat ny salgsdirektør med erfaring fra Orkla Foods og Conaxess Trade. Også S-Engros har fået ny mand i spidsen.

Foto: PR-billede/Dagrofa

Det bliver den tidligere salgsdirektør i Orkla Foods Søren Skipper, der fremover skal stå i spidsen for Foodservice Danmarks salgsorganisation, skriver Dansk Handelsblad.

Den nye salgsdirektør kommer fra en stilling som kommerciel direktør i handelsselskabet Conaxess Trade, som han bestred i knap et år. Inden det sad Søren Skipper i stillingen som salgsdirektør i Orkla Foods, som han nåede at have i seks år.

"Søren Skipper bliver overordnet ansvarlig for at samle aktiviteterne i de to salgsområder i Catering Engros: de nationale og de lokale kunder samt kunderne i S-Engros," siger Peter Bruun, adm. direktør i Foodservice Danmark, til mediet.

Udover den nye salgsdirektør har foodserviceselskabet ansat en ny direktør for S-Engros i form af Claus Jæger Nørbjerg. Den nye S-Engros-direktør kommer fra VVS-grossisten Sanistål, hvor han har været salgs- og kædedirektør for butikkerne.

Claus Jæger Nørbjergs funktion bliver at øge samarbejdet mellem de 29 butikschefer i S-Engros og de 30 salgskonsulenter fra Catering Engros, fortæller Peter Bruun til Dansk Handelsblad.

Orkla udpeger ny salgsdirektør til den danske forretning

Stort handelsselskab skifter ud i ledelsen

Haribo i Danmark har fået ny direktør 

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier