FødevareWatch

Netto-chef tror på 550 danske butikker inden udgangen af 2020

Forandringer i detailmarkedet får Netto Danmark-chef Brian Seemann Broe til at skrue op for forventningerne til antallet af nye danske butikker i år og næste år. "Vi behøver ikke længere så stor omsætning for at få en god forretning," siger han.

Foto: Jørgen Rudbeck

Det er ikke mange måneder siden, at Netto åbnede butik nummer 500 i Danmark, men som det har været sagt og skrevet af efterhånden en del omgange, så har moderkoncernen Salling Group stadig markante ambitioner for sin store discountkæde.

"2018 blev det bedste år nogensinde for Netto Danmark på både top- og bundlinjen. Det momentum skal vi holde," sagde topchef Per Bank til Finans.dk for et par uger siden, hvor han også blev citeret for at sige, at kæden inden for en periode på 10 år kommer til at have 600 butikker i Danmark.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier