FødevareWatch

Fakta henter ny regional salgsdirektør fra Meny

53-årige Klavs Sørensen skal fra maj være salgsdirektør for Faktas butikker på Sjælland, øerne og Bornholm.

Klavs Sørensen er valgt som ny salgsdirektør i Fakta region øst | Foto: Sine Fiig

1. maj sætter 53-årige Klavs Sørensen sig i salgsdirektørstolen for Fakta Region Øst, som tæller Sjælland, øerne og Bornholm, oplyser Coop i en pressemeddelelse.

Den nye salgsdirektør kommer senest fra et job som salgschef og salgsrådgiver for de selvstændige købmænd i Meny, som er en del af Dagrofa-koncernen. Han er har der til tidligere været salgschef i Superbrugsen og regionschef i Kvickly i henholdsvis seks og to år.

Den nye salgsdirektør overtager stillingen fra Jens Romundstad, der tidligere i år blev udnævnt til HR-direktør for hele Coop-koncernen.

"Med ansættelsen af Klavs har vi nu holdet klart. Og vi kan fortsætte udviklingen af regionens 141 butikker i et tæt samarbejde med salgscheferne," siger John Hornbech Christensen, kædedirektør i Fakta, i meddelelsen.

Fakta var tidligere opdelt i tre regioner med tre salgsdirektører, hvilket nu er skåret til to. Salgsdirektør for region vest er fortsat Henrik Knudsen.

Coop løber med den grønne pokal - men en udfordrer nærmer sig

Lidl sælger store kasser med madspild

Coop-direktør efter bøvlet 2018: "Vi er klar til virkelig at give den gas" 

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier