FødevareWatch

Dagrofa-ejer voksede 3,3 procent i 2018 og landede milliardresultat

Norgesgruppen, der ejer en stor bid af den danske Dagrofa-koncern, har i det seneste år set salget vokse til knap 88 mia. norske kr., og resultatet kravlede igen over 3 mia. norske kr.

Foto: Presse/Dagrofa

Den norske detailkoncern Norgesgruppen, der ejer majoriteten i danske Dagrofa, har i det seneste år haft mere fremgang end det samlede norske detailmarked.

Ifølge koncernens netop offentliggjorte regnskab for 2018 er Norgesgruppens salg steget med 3,3 pct. i et norsk detailmarked, der kun er vokset 2,8 pct. Samlet sidder koncernens i alt 1834 norske butikker på en markedsandel på i alt 43,2 pct. gennem arbejdet i kæder som Kiwi, Meny, Spar og Joker. Ifølge tal fra Nielsen har Coop 29,3 pct. af markedet i Norge, mens Rema sidder på 23,7 pct.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Barkoncern: Branchen er økonomisk underdrejet

I Rekom har man ovenpå onsdagens pressemøde og dertilhørende restriktioner svært ved at forstå, hvorfor det netop er nattelivsbranchen, der skal holde igen. "Det er ikke vores målgruppe - de 18 til 40 årige, der ligger højest i statistikkerne over smittede," siger koncernens politiske direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier