FødevareWatch

Spar-Boss: "Hver gang vi introducerer noget, har vi haft købmænd involveret"

Richo Boss kører land og rige rundt for at besøge købmændene i Dagrofa. 60-70 ture er det blevet til på de knap fire måneder, han har haft en direktørtitel i detailkoncernen. De selvstændige købmænd er styrken i forretningen, lyder det fra direktøren.

Foto: PR/Dagrofa

Siden Richo Boss indtog stillingen som kædedirektør for Spar, Min Købmand og Letkøb i Dagrofa, har han besøgt 60-70 købmænd. Hans oplevelse er, at købmændene er meget tæt på kunderne, hvilket han mener kan inspirere på tværs af kædernes butikker, skriver Dansk Handelsblad

Kædedirektøren har det overordnede ansvar for i alt 399 butikker og kalder købmændene for styrken i butikkerne. Det, mener han, stiller krav til administrationen på en anden måde, end han har oplevet i sit arbejde med almindelig kædedrift.

"Den grad af frivillighed, der er i tre kæder, betyder, at de tanker, vi udtænker centralt, skal være af så god kvalitet, at købmændene kan se gevinsten ved at bruge dem. Her er vi afhængige af dialog og af at gøre vores arbejde godt nok. Vi skal være sikre på, at hver gang vi introducerer noget, har vi haft nogle købmænd involveret," siger han til mediet.

40-årige Richo Boss tiltrådte som kædedirektør for Spar, Min Købmand og Letkøb 1. december 2018. Han kom til koncern med en lang baggrund inden for dagligvarehandlen, hvor han tidligere har haft stillinger i Salling Group hos Føtex og Bilka samt i Coop, hvor han senest har arbejdet som salgsdirektør i Kvickly.

Dagrofa henter ny kædedirektør i Coop 

Dagrofa får ny HR-direktør 

Her er årets mest markante jobskifter i branchen

"Ja tak-tilbud" på Facebook skaber vækst hos købmænd 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier