FødevareWatch

Salling åbner 25 BR-butikker og ny webshop

25 butikker i legetøjskæden BR åbner til foråret, oplyser de nye ejere, Salling Group.

Foto: Ritzau Scanpix/Henning Bagger.

Legetøjskæden BR har endnu ikke sunget sit sidste vers. Til foråret vil Salling Group åbne 25 butikker med det kendte brand, oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Med en landsdækkende BR-kæde og en stærk webshop sikrer vi, at der fremover bliver et univers, hvor man kan købe legetøj," siger Per Bank, der er direktør i Salling Group.

"Det ligger os meget på sinde, at børn fortsat kan have gode oplevelser med legetøj i fysiske butikker, og at legetøj forbliver en del af danskernes hverdag."

I december annoncerede selskabet Top-Toy, at samtlige BR-butikker i Danmark skulle lukkes, eftersom Top-Toy gik konkurs.

Efterfølgende har Salling Group, der nok er bedst kendt for at stå bag stormagasinet Salling samt dagligvarebutikkerne Bilka, Føtex og Netto, købt licensen til BR-brandet i Danmark.

Samtidig har Salling Group også købt hele varelageret.

De nye butikker vil i nogle tilfælde være i de tidligere BR-butikker, men der kan også blive tale om nye lokaler, oplyser Salling Group.

Avis: Salling Group betaler 205 mio kr for BR

Detailkæder sværmer om Fætter BR-butikker

Salling bekræfter opkøb af Fætter BR's rester

Mere fra FødevareWatch

EU-lovgivning vil koste fødevarebranchen 140 millioner kroner

Det vil i gennemsnit koste alle fødevarevirksomheder et par tusinde kroner at overgå til nye regler om betalingsfrister og ansvarlig handel. De årlige omkostninger er dog reduceret kraftigt ved dansk beslutning om overimplementering, anslår Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

Venstre vil åbne restauranter uden coronapas

Som et af fem konkrete forslag til en hurtigere genåbning vil Venstre have åbnet for både udendørs og indendørs servering på restauranter uden coronapas, når der senere på ugen skal forhandles om yderligere åbning af samfundet.

Corona har bremset Nettos vækst i Polen

Hvor det tyske marked under pandemien minder om danskernes indkøbsmønster, ser billedet anderledes ud i Nettos polske butikker. Nettos direktør, Michael Løve, løfter sløret for årets gang i kædens udenlandske filialer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier