FødevareWatch

Avis: Salling Group betaler 205 mio kr for BR

Prisen for det konkursramte Fætter BR’s legetøjslager og varemærke har ifølge Børsen været lige over 200 mio. kr.

Foto: Thomas Borberg/Ritzau Scanpix

Handlens parter, Salling Group og kuratorerne, der styrer konkursboet over legetøjskæden BR, har aftalt at holde beløbet hemmeligt, men Børsen erfarer fra flere kilder, at prisen lyder på 205 mio. kr.

Det skriver avisen onsdag.

Ifølge Børsens oplysninger betaler koncernen bag Føtex, Bilka og Netto omkring 180 mio. kr. for varelageret, og omkring 25 mio. kr. for Fætter BR-varemærket.

Ingen af parterne ønsker at udtale sig om prisen, men til avisen siger selvstændig detailrådgiver Bruno Christensen,, at Salling foretager en god handel.

"Salling Group er primært interesseret i brandet, fordi det er det stærkeste legetøjsbrand i Danmark, og Føtex og Bilka har et stort salg af legetøj i forvejen. Og når de går ind i et konkursbo, så får de også en god handel på de produkter, der ligger," siger Bruno Christensen til avisen.

Fødevareformænd blandt landets mest magtfulde

Detailkæder sværmer om Fætter BR-butikker

Salling bekræfter opkøb af Fætter BR's rester

Mere fra FødevareWatch

Royal Greenland vil sprede nettet mere ud globalt

Den grønlandske fiskekæmpe skal have flere og tykkere tråde ud til de store globale markeder. Efter et barskt 2020 med nedgang i omsætningen på knap en halv mia. kr. og underskud skal salgskanalerne være stærkere, lyder det fra topchef Mikael Thinghuus.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier