FødevareWatch

Medie: Salling Group er mulig køber af legetøjsbrand

Ifølge avisen Børsen sidder detailkoncernen Salling Group i forhandlinger med kuratorerne i legetøjskoncernen bag Fætter BR om en mulig overtagelse. Salling Group vil hverken be- eller afkræfte oplysningerne.

Foto: Ritzau Scanpix/Claus Bech.

Børsen skriver torsdag, at Salling Group, der står bag Bilka, Føtex og Netto, forsøger at overtage BR-butikker og nu sidder i forhandlinger om et muligt køb af varemærket Fætter BR, der er ejet af den konkursbegærede legetøjskoncern Top-Toy.

Fra en centralt placeret kilde erfarer avisen, at forhandlingerne for øjeblikket omhandler mærket, varelageret og de mest attraktive butikker.

Mads Hvitved Grand, kommunikationsdirektør i Salling Group, vil overfor avisen hverken be- eller afkræfte oplysningerne.

"Når en stor spiller som Top-Toy forlader det danske marked, er det helt forståeligt, at der er spekulation vedrørende detailkæder med butikker i hele Danmark. Vi er i Salling Group optaget af, at legetøj fortsat skal være en vigtig del af kundernes indkøbsmuligheder i de fysiske butikker, men vi kommenterer aldrig på rygter eller spekulationer om konkrete forretningsmuligheder," skriver Mads Hvitved Grand i en mail til Børsen.

Salling Group må betale 1,5 mio kr for Wupti-fusion

Ejerformand i dagligvaregigant holder Nils Smedegaard og Per Bank til ilden

Supermarkedschef: Priskrig presser vores indtjening

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier