FødevareWatch

Medie: Salling Group er mulig køber af legetøjsbrand

Ifølge avisen Børsen sidder detailkoncernen Salling Group i forhandlinger med kuratorerne i legetøjskoncernen bag Fætter BR om en mulig overtagelse. Salling Group vil hverken be- eller afkræfte oplysningerne.

Foto: Ritzau Scanpix/Claus Bech.

Børsen skriver torsdag, at Salling Group, der står bag Bilka, Føtex og Netto, forsøger at overtage BR-butikker og nu sidder i forhandlinger om et muligt køb af varemærket Fætter BR, der er ejet af den konkursbegærede legetøjskoncern Top-Toy.

Fra en centralt placeret kilde erfarer avisen, at forhandlingerne for øjeblikket omhandler mærket, varelageret og de mest attraktive butikker.

Mads Hvitved Grand, kommunikationsdirektør i Salling Group, vil overfor avisen hverken be- eller afkræfte oplysningerne.

"Når en stor spiller som Top-Toy forlader det danske marked, er det helt forståeligt, at der er spekulation vedrørende detailkæder med butikker i hele Danmark. Vi er i Salling Group optaget af, at legetøj fortsat skal være en vigtig del af kundernes indkøbsmuligheder i de fysiske butikker, men vi kommenterer aldrig på rygter eller spekulationer om konkrete forretningsmuligheder," skriver Mads Hvitved Grand i en mail til Børsen.

Salling Group må betale 1,5 mio kr for Wupti-fusion

Ejerformand i dagligvaregigant holder Nils Smedegaard og Per Bank til ilden

Supermarkedschef: Priskrig presser vores indtjening

Mere fra FødevareWatch

Daloon klar til langt sejt træk på indtjeningen

Der er for første gang i flere år overskud i forårsrulleselskabet. Nu skal der fokus på at skabe mere værdi og erobre marked indenfor blandt andet foodservice, lyder meldingen fra Daloon-direktør.

Palsgaard får lov til at fyre med LPG

En række virksomheder har ansøgt Miljøstyrelsen om lov til at bruge andre energiformer i deres produktion. Styrelsen har nikket til ingrediensvirksomhedens Palsgaards ansøgning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier