FødevareWatch

Medie: Dagrofa har fået 300 mio kr i kapitaltilførsel

Dagrofa-moderselskabet Mahia skød kort før nytår 300 mio. kr. ind i selskabet, der i en længere årrække har leveret underskud.

De to Dagrofa-ejere, Norgesgruppen og KFI Erhvervsdrivende Fond, har gennem moderselskabet Mahia skudt 300 mio. kr. ind i datterselskabet Dagrofa Aps kort før nytår, skriver Dansk Handelsblad.

Dagrofa bekræfter transaktionen, men har derudover ingen kommentarer og kapitalindskuddet.

Den nytiltrådte topchef i Dagrofa, Tomas Pietrangeli, har ved flere lejligheder sagt, at han forventer at erstatte de mange negative resultater siden 2012 med et positivt Dagrofa-resultat i 2021.

Sammen med et spareprogram er Dagrofa i fuld gang med at strømline koncernens tre forretningsben dagligvare- og engrosbutikker, Foodservice Danmark og Dagrofa Logistik, så koncernen bliver mindre kompleks end tidligere.

Lægger man de seneste fem års resultater i Dagrofa sammen, har det i alt kostet ejerne i KFI Erhvervsdrivende Fond, Norgesgruppen og de selvstændige købmand 1,618 mia. kr. i samlet underskud at drive de omkring 1700 butikker og kiosker samt forretningerne i S-Engros, Catering Engros og Foodservice Danmark.

Norgesgruppen skyder milliarder i nyt finanssats

Foodservice og detail skal arbejde tættere sammen i Dagrofa

Dagrofas nye topchef vil præsentere sorte tal i 2021

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier