FødevareWatch

Discountkædes 356 butikker har nu selvbetjente kasser

I samtlige 356 Fakta-butikker har kunderne nu mulighed for at springe køen ved kassen over ved at benytte sig af Coops app og selvscanning af varer.

Fremover er det ikke længere nødvendigt for travle discountkunder at indfinde sig i kassekøerne i Fakta.

Af en meddelelse fra Coop fremgår det, at alle 356 Fakta-butikker tilbyder den såkaldte Bip & Betal-løsning, så kunder med Coops app kan handle ved selv at scanne varerne med deres mobiltelefon, lægge varerne direkte ned i indkøbsposen og betale med telefonen, uden at skulle stå i kø ved kassen.

Udrulningen af konceptet er gået hurtigere end forventet.

"Vores erfaringer er meget positive. Mange kunder kan lide bekvemmeligheden ved at indkøbsturen bliver mere afslappet og hurtigere klaret," udtaler Lars Rasmussen, kommerciel chef i Fakta.

Han tilføjer:

"For os har det den fordel, at vi får bedre tid til at sørge for orden i butikken. For der vil ikke blive ændret i bemandingen, selv om det nu vil være muligt at betjene sig selv."

Snart kan kunder i Irma og Brugsen købe ind med mobilen

Ny Fakta-chef lover overskud i de kommende år

Coop udvider test af betalingsapp til alle Fakta-butikker

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier