FødevareWatch

Dagrofa investerer tungt i cash & carry

Med det, der beskrives som en 'stor tocifret millioninvestering', vil Dagrofa-ledelsen forsøge at få S-Engros-forretningen til at vokse i de kommende år.

Foto: Ole Lind

Med et fokus på foodservicesektoren håber S-Engros-direktør Thomas Nielsen at kunne investere sig til vækst i det ben af Dagrofas forretning, som har fået mindst opmærksomhed i lang tid.

Til Dansk Handelsblad siger Thomas Nielsen, at en stor tocifret millioninvestering skal der blandt andet åbnes to nye cash & carry-butikker i 2019 og 2020. Butikkerne er specifikt rettet mod foodservice-sektoren, som konsekvens af, at S-Engros betjener stadig færre købmænd og kiosker.

"Vores forretning bliver selvfølgelig også præget af, at der hele tiden bliver færre små dagligvarebutikker og kiosker, og at der er to dygtige conveniencekæder, der overtager det salg sammen med discountbutikkerne. Derfor har vi sadlet om for at hente nye kunder på det voksende foodservicemarked, og inden for det segment vokser vi nu," siger Thomas Nielsen til bladet.

Dagrofas nye topchef vil præsentere sorte tal i 2021

Voksende grossist køber halvdelen af Greens Engros

Foodservice Danmark har sagt farvel til mangeårig økonomidirektør

Mere fra FødevareWatch

Ketchupeffekt redder resultatet hos kæmpen Euro Cater

Den nordjyske Euro Cater-koncern, der omsætter for over 8 mia. kr., har igen haft et svært og coronapåvirket regnskabsår. Samlet blev det dog til et positivt resultat i et år, hvor store nedgange blev afløst af store opture, siger økonomidirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier