FødevareWatch

Costco presset i eftermarkedet

Den amerikanske detailkæde Costcos levede op til markedsforventninger, men regnskabet blev dog overskygget af informationer fra selskabet om, at det venter snart at kunne offentliggøre en rapport om "store svagheder" i nogle af de it-systemer.

Foto: Elise Amendola/AP/POLFOTO/arkiv

Den amerikanske detailkæde Costco ramte plet i forhold til markedsforventningerne med sine resultater for fjerde kvartal 2017/18, der blev præsenteret efter markedets lukning torsdag.

Regnskabet blev dog overskygget af informationer fra selskabet om, at det venter snart at kunne offentliggøre en rapport om "store svagheder" i nogle af de it-systemer, der har med blandt andet den finansielle rapportering at gøre.

Det har fået aktien til at falde med 2,9 pct. til 225 dollar i det amerikanske eftermarked efter et fald på 0,7 pct. i den ordinære handel - inden præsentationen af regnskabet.

Costco omsatte ellers i fjerde kvartal for 44,41 mia. dollar mod ventet 44,34 mia. dollar blandt analytikerne ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Det blev omsat til en justeret indtjening per aktie på 2,36 dollar, hvilket var helt som ventet blandt analytikerne.

Det sammenlignelige salg steg med 9,5 pct., og også det var helt som ventet af analytikerne.

Coca-Cola køber op og går ind i kombucha-drikke

Amerikanske forbrugere vil have supermarkedsvin

Irma bliver del af stort private label-arbejde i Kina

Verdens detailkæmper lister af sted 

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier