FødevareWatch

Tivoli flytter ind i Axelborg

Tivoli indgår samarbejde med genboen Landbrug & Fødevarer og flytter en del af banket-akviteterne ind på Axelborg på den anden side af Vesterbrogade i København. Lokalerne har hidtil været drevet af restauratør og chokoladekok Rasmus Bo Bojesen.

Foto: Ritzau Scanpix/Mik Eskestad

Tivoli har vækst på mange fronter og vokser nu også over Vesterbrogade og ind i Landbrug & Fødevarers hovedbygning, Axelborg. Konference- og festlokalerne på Axelborg, der hidtil har været drevet af kokken Rasmus Bo Bojesen, bliver nu til "Nimb Event".

Tivoli vil her drive en del af sin banket-forretning. Bl.a. vil Tivoli kunne tilbyde at afholde større events og arrangementer som julefrokoster, middage, fester, møder og konferencer, fremgår det af en pressemedelelse fra Tivoli.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Stor uenighed om omfanget af sexismesager i restaurationsverdenen

Flere restauranter er begyndt at få øjnene op for sexisme- og chikaneproblemer, men der er grundet få indberettede sager uenighed om, hvor stort problemet i virkeligheden er. ”Bare fordi, der ikke kører nogle sager, betyder det ikke, at der ikke er et problem,” siger talsperson fra 3F.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier