FødevareWatch

Et år efter: Postnords fødevarestop skaber stadig skvulp i fødevarebranchen

Sidste sommer vakte det stor opmærksomhed, da Postnord trak stikket på en ellers offensiv satsning, hvor man ville levere fødevarer til de mange nethandlende danskere. Det ramte fra start små og mellemstore producenter hårdt, men udfordringerne har også ført gode ting med sig, lyder det fra flere steder i branchen.

Foto: PR

Det var en kæp af de større, som blev placeret i hjulet hos de mange små og mellemstore fødevareproducenter, der satser på netsalg, da Postnord sidste år ud af det blå valgte at stoppe med at udbringe kølede fødevarer.

Fra start var blandt andet organisationen Fødevaredanmark ude med en bøn til politikerne om, at de skulle finde en løsning på, hvordan fødevarevirksomhederne så skulle kunne få deres varer afsted til kunderne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier