FødevareWatch

Aarhusiansk bagerkoncern opruster i København med opkøb af øko-producent

Bagervirksomheden Smartbake intensiverer fokusset på salg i hotel- og restaurationsbranchen med opkøb af økologisk produktionsbageri. 

Iværksætterne Anders Høy og Steffen Bagge som står bag Smartbake. | Foto: PR-foto: Christina Lykke.

Den aarhusianske bagervirksomhed Smartbake overtager produktionsbageriet Faber Brød i Solrød syd for hovedstaden, og udvider derved sin tilstedeværelse på markedet for økologisk brød til københavnske hoteller, restauranter og cateringvirksomheder.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Smartbake.

"Vores strategiske fokus på hotel-  og restaurationsbranchen er gået langt bedre end vi havde regnet med og med opkøbet af Faber Brød, kommer vi nu til at foretage yderligere investeringer i vores produktionsetup. Vi har indkøbt nye maskiner og åbnet en ny produktionshal, så vi er klar til at håndtere den øgede efterspørgsel med endnu flere produkter. Samtidig er vi så småt begyndt at kigge nordpå til Norge og Sverige," udtaler partner og salgsdirektør i Smartbake, Karsten Leed i meddelelsen.

Dertil oplyser Smartbake, at selskabet som led i opkøbet og agter, at intensivere fokusset på markedet for måltidskasser, "hvor Smartbake nu har procentpatent i både Danmark, Norge og Sverige," fremgår det. 

De to iværksættere Anders Høy og Steffen Bagge grundlagde bagerikoncernen i maj sidste år. Smartbake var i første omgang en onlineforretning til private, men blev siden en produktionsvirksomhed, der primært har fokus på B2B-markedet.

Bagernes indkøber vil have klar skillelinje til supermarkeder

Nyt brødpatent skal give Smartbake succes i måltidskasserne

Ambitiøst dansk brødkoncept lander millioninvestering

Iposen-bagmænd klar med ambitiøst brødkoncept 

Mere fra FødevareWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier