FødevareWatch

Kædedirektør: Brugsen-lukninger skal spare os for tocifret millionunderskud

De i alt 16 butikker i Daglibrugsen, Lokalbrugsen og Brugsen-regi, som Coop torsdag har valgt at lukke, skal styrke arbejdet i de tilbageværende 315 butikker, og så skal det spare kæderne for et tocifret millionbeløb, siger kædedirektør Torben B. Andersen.

300 ansatte bliver berørt, når Coop med udgangen af juni for sidste gang lader de ansatte i 16 butikker i Daglibrugsen, Lokalbrugsen og Brugsen-butikker møde på job.

Ifølge kædedirektør Torben B. Andersen, der tiltrådte posten ved årsskiftet, har lukningerne været på vej i et stykke tid, og som det var tilfældet, da Fakta i sidste måned trak stikket på 47 discountbutikker, så handler det i brugsen-regi også om lukningen af underskudgivende forretninger over det meste af landet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

Meyers har fået data på menuen for at holde på kunderne

Fødevarekoncernen har over de sidste to år arbejdet på digitale løsninger, der giver mere viden om, hvor mange der bestiller maden og om de kan lide den. "Det er en helt ny virkelighed for os og åbner for aftaler lang tid i forvejen med grossisterne," siger Meyers kommercielle direktør.

Dansk Dr Oetker-chef stiger i graderne

Efter fire år med ansvar for Storbritannien og Irland rykker Georg Heerdegen Parsbo fra nytår op i hierarkiet og ind i toppen af det tyske hovedkontor i Dr. Oetker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier