FødevareWatch

Bageriarvinger i bitter strid om fars butik

Tre børn og arvinger til en kendt bagermester i vestjyske Nørre Nebel er havnet i en strid, der nu er blevet afgjort i skifteretten.

Foto: Lars Hansen/Polfoto/Arkiv

Da Hardy Christensen sidste år døde, var det ikke alene i brancheorganisationen Bager- og Konditormestre. at man skulle finde en ny formand.

Hjemme i vestjyske Nørre Nebel, hvor 62-årige Hardy Christensen gennem mange år var bagermester, skulle bagerbutikken også have en ny ejer, men den proces viste sig mere omfattende end som så.

Ifølge Jyskevestkysten er sagen om arven efter Hardy Christensen endt i en strid mellem de tre børn og dermed arvinger, at den tirsdag skal finde en afslutning i Skifteretten i Esbjerg.

I korte træk handler sagen om, at sønnen Jacob Christensen kom med et bud, der lå 25.000 kr. over det bud på 1,5 mio. kr., som den nye bagermester i Nørre Nebel fik bageriet for. Skifteretten i Esbjerg skal ifølge avisen tage stilling til, om bobestyrer advokat Jens Graven Nielsen fra Ølgod handlede rigtigt ved at se bort fra det højeste bud.

Jacob Christensen er ikke uddannet bager, som den bager, der har overtaget butikken, og der er blandt de tre søskende og bobestyrer uenighed om, hvorvidt det kan bruges som årsag til ikke at tilgodese broderens bud.

Dansk bagerkæde åbner i Kina

Dyb nedtur for bagere afløst af optimisme

Unge i bagerbutikker mangler kontrakter og sygeløn

Forsiden lige nu

Carlsberg indrømmer forurening i Nepal

Efter at have afvist tidligere anklager om forurening fra et Carlsberg-ejet bryggeri i Nepal gennem et halvt år, vedkender koncernen sig nu forureningen. (opdateret)

Plantebaseret ål på vej

Både Asien og Europa vil inden længe kunne vælge et blantebaseret alternativ til ål serveret af japansk grossist.

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier