FødevareWatch

Investeringsfond med detailprofiler ombord risikerer kollaps

Arving til grænsebutikskæden Fleggaard, Peter Boris Fleggaard, er med i investeringsfonden Mayday Invest, som kan nærme sig et sammenbrud efter juridiske slagsmål og milliontab.

Foto: Mikkel Berg Pedersen

En gruppe fremtrædende forretningsfolk fra Sønderjylland - heriblandt arving til grænsebutikskæden Fleggaard, Peter Boris Fleggaard, og den tidligere Rema 1000-topchef og Dagrofa-koncernchef Carsten Normann - er havnet i en økonomisk knibe med deres fælles investeringsfond Mayday Invest, hvor blandt andet også energiselskabet SE er med ombord.

Det skriver Børsen.

Ifølge avisen har investeringsfonden i det seneste regnskab et underskud på 13 mio. kr. i det seneste regnskab, mens egenkapitalen udviser et minus på 4 mio. kr. Sammenholdt med, at selskabet tabte en voldgiftssag anlagt af stifteren, betyder det, at investeringsfonden risikerer at kollapse, skriver Børsen.

Peter Boris Fleggaard har ikke umiddelbart intentioner om at spytte flere kontanter i fælleskassen.

"Det tror jeg ikke. Man skal aldrig sige aldrig, hvis de kommer op med noget nyt, men jeg er jo også blevet gammel, så jeg skal ikke investere så meget mere," siger den 64-årige sønderjyde til avisen.

Fleggaard-direktør siger stop: "Jeg har mistet motivationen"

Fleggaard har opkøbsappetit efter rekordår

Fleggaard tager lavere danske afgifter med ro

Mere fra FødevareWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier