FødevareWatch

Spar melder om 5 pct mere i omsætning

Omsætningen stiger, og samtidig er købmændenes indtjening fulgt med. Det fortæller kædedirektøren, som peger på økologi og convenience som fokusområder i fremtiden.

Foto: Benjamin Nørskov/Jyllands-Posten

Dagrofa har i en række år kæmpet med store underskud, og i 2017 besluttede koncernen at lukke Kiwi. Nu kan en af koncernens kæder dog melde om en positiv nyhed.

De 118 Spar-butikker, der har eksisteret i mere end et regnskabsår, har det seneste halve år haft en omsætning, der ligger 5,4 pct. over samme periode et år før.

Det skriver Dansk Handelsblad.

"Sidste kvartal af 2017 gik rigtigt godt, og vi holder vækstprocenten i første kvartal af det nye år. Det er mit indtryk, at købmændene har formået at få indtjeningen til at følge med," siger Niels Karstensen, kædedirektør for Spar, til mediet.

Kædens omsætningen har nu rundet 3 mia. kr., og Niels Karstensen fortæller, at mere fokus på økologi, convenience samt en øget digitalisering skal styrke Spar yderligere i fremtiden.

Spar har i alt 140 butikker på nuværende tidspunkt.

Spar strømliner butikskonceptet i stor udvidelsesproces

Spar forventer at runde ny milepæl næste år

Spar rykker med 25 Kiwi-overtagelser ind til byerne

Mere fra FødevareWatch

Sommertid på FødevareWatch

I de kommende fem uger udkommer FødevareWatch med ét dagligt nyhedsbrev, hvor vi løbende vil bringe nyheder fra branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

FødevareWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier