FødevareWatch

Coop ruller brødkoncept med Meyer ud i samtlige butikker

Luksusbagere over hele Danmark kommer måske til at se kunderne begynde at forsvinde ind i en af Coops 1200 butikker. Efter et par måneder på testniveau skal detailkoncernens bakeoff-koncept rulles ud i hele landet.

En prototype udstilling af Coops nye bagersats ude i kooperativets hovedkontor i Albertslund. | Foto: Sacha Sennov

I starten af året lancerede Coop sit kvalitetsbrødskoncept kaldet Brød Cooperativet, som Meyer leverer en del af bagværket til.

Første skridt var at teste bake-off-konceptet i den spritnye og moderniserede Kvickly-butik i Esbjerg. Cirka syv måneder senere er tiden kommet til at rulle det ud i hele Danmark, fortæller den nye konceptdirektør i Coop, Mikkel Banke Karlsson, der tiltræder den nye stilling 1. januar 2018.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra FødevareWatch

I Ovodan har man gjort æg til en global milliardforretning

Det fynske æggepulverselskab Ovodan Egg Group er markedsledende i flere lande og buldrer i disse år frem i Kina. I år har selskabet, der er ejet af Stadil-konglomeratet Thornico, en børsnotering i kalenderen, som skal fremme væksten yderligere.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier