FødevareWatch

Detail

Alt om den gennemgribende rokade i Coop

Torsdag præsenterede Coops nye topchef Kræn Østergaard en overordentlig stor rokade og udskiftningsrunde i detailkoncernens øverste ledelse. Få overblikket over alle de mange nyheder, det har kastet af sig.

Fik HR-pris for rummelighed – nu er han selv ude af Coop

PROFIL: Fra barsk enspænder til rummelig prisvinder. HR-direktør Jens Romundstad er færdig i Coop blot to måneder efter at han fik hæder for sin personaleindsats. Den markante HR-profil med hang til god ledelse og motorcykler har siddet på posten i halvandet år.

WHO forventer en næsten normal verden i 2021

Nedlukninger, karantæne og generel afstand har været tilbagevendende emner for erhvervslivet i Danmark og resten af verden under covid. Nu ser Verdenssundhedsorganisationen lys for enden af tunnellen.

Enighed i Folketinget: Buræg skal udfases

Folketingets partier vil gå i dialog med ægproducenter om at udfase buræg i Danmark. Enhedslistens forslag om en udfasning i 2022 fik ikke flertal, grundet den korte tidsfrist.

Salling-topchef: Vent med at udbetale flere feriepenge

Med frigivelsen af milliarder i indefrosne feriepenge har detailbranchen oplevet nogle af de bedste handelsdage i mands minde. Hos Salling Group råder topchef Per Bank dog politikerne til at holde igen med anden bølge.

Her er overblikket: De skal lede Coops kæder

Torsdag er der kommet navne på hele det hold, som sammen med ny Coop-topchef Kræn Østergaard Nielsen skal sætte kursen for detailkoncernen i den nærmeste fremtid. Få et overblik her.

Detailveteran hentes tilbage til Coop

Det blev kun til små seks måneder, før Thomas Nielsen igen vendte tilbage til detailkoncernen Coop. Her skal han i det nye år stå i spidsen for hele to kæder.

Coop gennemfører gennemgribende rokade

Coop siger farvel til kædirektørerne i Irma og Fakta som led i en større plan, som ny Coop-topchef Kræn Østergaard Nielsen har præsenteret. Tidligere Dagrofa-topchef Per Thau træder ind i toppen af koncernledelsen.

Bananopgør i Sydamerika: Aldi anklages for hykleri

Sydamerikanske bananproducenter kritiserer den tyske detailkæde Aldi, fordi kæden vil skære i indkøbsprisen på bananer, ifølge lækkede data. Producenterne kalder de europæiske detailkæders priser for uholdbare.

Ny fødevareminister vil udfase buræg

Fødevareminister Rasmus Prehn (S) vil arbejde for en fuldstændig udfasning af buræg. Han understreger dog, at det skal være i sammenspil med erhvervslivet.

Delikatessen i Føtex og Bilka led under nedlukning

I et marked fuld af opsving har det været svært at drive delikatesse og takeaway-forretning, når kunderne besøger supermarkederne sjældnere. Samtidig er kravet til udvalget steget, fortæller kategorichef i Salling Group.

Fødevaredanmark: Detailleddet er også konkurrenceudsat

Regeringen skal huske på, at fødevareindustrien også huser detailsektoren, der er konkurrenceudsat, når de i deres regeringsudspil vil sørge for ikke at skade fødevarevirksomheders konkurrenceevne, siger direktør for Fødevaredanmark.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier