FødevareWatch

Detail

Fakta-chef bliver del af Coops direktion

Faktas kædedirektør Stina Glavind træder et par trin op på stigen i Coop-regi, efter at hun er blevet udpeget til at sidde i detailkoncernens direktion. Ny Fakta-chef er også på plads.

Slagtervarer mangler gennembruddet på nettet

Aarstiderne og Skagenfood har vist vejen for nethandel med grønsager og fisk, men hvor bliver gourmetkødet af? Ingen slagtere er slået igennem på den salgskanal, og en af de få pionerer inden for nethandel med kød søger nu en partner med power på nettet.

Coops hovedkvarter reducerer antallet af ansatte

I takt med at Coop har skåret en lang række urentable butikker bort, og man på hovedkvarteret forsøger at gøre tingene smartere og mindre omkostningsfyldt, bliver medarbejderstaben i Albertslund mindre.

Han skal rette op på Dagrofas Foodservice Danmark

Peter Bruun, der skal vende skuden i Dagrofas foodservice-selskab, er tidligere McKinsey-konsulent og har i de senere år fået en profil som oprydder. Han har en lang karriere i fødevaresektoren bag sig og har været topchef i både svenske Pågen, Lagkagehuset og senest System Frugt.

Nemlig når første måltidsmilepæl

I løbet af den første måned, hvor Nemlig.com har været på måltidskassemarkedet, er der kommet hul igennem til mange tusinde nysgerrige danskere, lyder det.

Avis: Tesco lancerer sin discountkæde om en uge

Nyheden er ikke endelig bekræftet, men ifølge avisen The Guardian er den britiske supermarkedskæmpe Tesco i fuld gang at etablere sin første discountbutik. Avisen mener at vide, at den åbner i næste uge.

Velkommen i restaurant Superbrugsen

Når Jesper K. Andersen, kædedirektør i Superbrugsen, bliver bedt om at kigge i spåkuglen for at komme med et par bud på, hvor supermarkedskæden i fremtiden skal bevæge sig hen, spiller måltids- og conveniencemarkedet en afgørende rolle.

Kædedirektør ruller nye tiltag frem fra hjørnerne

Efter flere års arbejde med at profilere og optimere profilkategorierne i Superbrugsen har ny kædedirektør skubbet flere initativer ind. Senest var en vinfestival med til at løfte omsætningen i den kategori med 50 pct.

Canadiere i spil som nye ejere af Magasin

Krisen i det britiske stormagasin Debenhams har sendt rystelser helt til Danmark, og det kan få konsekvenser for Magasin, der kan være på vej til at få nye canadiske ejere.

Lidl investerer i lave danske priser

Discountkæden har i de seneste måneder sænket prisen på omkring 100 varer i sine 115 danske butikker. Ifølge indkøbsdirektør er det en langsigtet investering uden nedre smertegrænse.

Superbrugsen-chef søsætter snart seks "krigsskibe"

I efteråret bliver der sat nyt lys på den del af de 230 Superbrugsers butiksareal, som ikke rummer fødevarer, og som i de seneste år har stået lidt i skyggen af blandt andet madmanifestet Coop & Co. Derudover bruger den nye kædechef sin energi på at åbne seks nye såkaldte "krigsskibe".

EU-forslag om samhandelsbetingelser deler vandene

Det er endnu ikke afgjort, om de helt store virksomheder skal være del af det EU-forslag, som skal sikre de mindre spillere i fødekæden fra landmand til detailhandel bedre betingelser. EU-Parlamentet er splittet, når det kommer til at finde fælles fodslag.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier