FødevareWatch

Detail

Endnu en discountkæde dropper de hurtige kyllinger

Tidligere i år har kæder som Espresso House, Lidl, 7-Eleven og Scandic Hotels stoppet deres salg af hurtigvoksende kyllinger, og nu melder endnu en discountkæde sig på banen. Det får betydning for indkøbet af 1,6 millioner kyllinger.

Aarstiderne får Rosendahl-chef i bestyrelsen

Den tidligere topchef for Flying Tiger Copenhagen og nuværende adm. direktør Rosendahl Design Group Mette Maix træder ind i bestyrelsen hos måltidskasse-virksomheden Aarstiderne.

Grænsebutikker er klar til nedsat tysk moms

I dag træder en lavere tysk moms på fødevarer i kraft. I grænsebutikkerne er der dog vidt forskellig tilgang til, hvor meget og hvornår man regner med at lade priserne gå ned.

Aldi taber millioner på danske butikker – igen

Aldi Danmark kæmper for at modernisere og lave nye butikker, ændre organisationen og forbedre imaget. Samlet kostede 2019 kæden et underskud på over 500 mio. kr. efter en omsætning på 3,6 mia. kr.

Grillglade danskere køber stort ind

Det danske grillmarked er glohedt, og en dagligvarekæde har i år allerede solgt 50 pct. flere pølser i de to første uger af juni end sidste år.

Coop forventer rosérekord i 2020

Forbruget af rosé stiger, og det kan man mærke i detailkoncernen, hvor salget af den lyserøde vin i juni slog tidligere års rekorder.

Britisk onlinehandel vokser med 91 procent

I de fire uger frem til midten af juni voksede salget af dagligvarer i Storbritannien med næsten 19 pct. Isoleret voksede onlinesalget med 91 pct. i forhold til samme periode sidste, viser ny opgørelse.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier