FødevareWatch

Detail

Svensk Ica-direktør: Vi vokser med 50 pct på nettet

Svenske Ica var blandt de tidlige detailkoncerner til at tro på onlinehandel med fødevarer. I de seneste 12 måneder har koncernen omsat for én mia. svenske kr. på nettet, og direktøren mener, at der er meget mere i vente.

Unibake-direktør: 2017 bød på flere gennembrud

I et brødmarked, der som mange andre dele af detailhandlen har været særdeles udfordret af flad eller vigende vækst, hæfter Unibake-direktør Allan Christiansen sig ved, at 2017 bragte gennembrud for eksporten i en etableret kategori og et nybrud i økologiproduktionen.

Rokkedahl-chef skifter kyllinger ud med laks

Den tidligere 3-Stjernet-chef Anders Laursen, som siden 2016 har været til at etablere kyllingebrandet Rokkedahl i dansk detail, skifter nu til laksebranchen og et job som kommerciel direktør i en dansk milliardkoncern.

Sløv jul gav udsalg hos supermarkeder

Flere detailkoncerner og supermarkedskæder havde en drøj torsdag på det europæiske aktiemarked, hvor kurserne generelt set var vigende på tværs af kontinentet.

Kædedirektør: Meny har leveret tilfredsstillende i svært 2017

Kædedirektør Kenneth Pedersen er "godt tilfreds" med den vækst, som Meny-kæden har leveret i 2017. Han har det fint med det ansvar, der ligger på kæden i forhold til at levere gode resultater i en Dagrofa-koncern, som over de seneste tre år har tabt over én mia. kr.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier