FødevareWatch

Detail

7-Eleven på vej med onlinesalg og salg til erhverv i Danmark

Kæden af convenience-butikker bliver mere café-orienteret, kioskvarer kommer til salg på nettet, og morgentrætte danskere kan måske snart få leveret croissanter til døren. Det samme kan de erhvervsdrivende, fortæller den danske 7-Eleven-chef om nogle af de mange nye tiltag.

Supermarkeder dyster om at fjerne plastik

Discountkæden Rema 1000 vil have hele dagligvare- og fødevarebranchen til at bruge genanvendelige kødbakker. Det projekt følger efter tiltag med brug af mindre plast hos også andre af de store supermarkedskæder.

Tesco dropper udløbsdato på frugt og grønt

Den store britiske supermarkedskoncern vil forhindre sine kunder i at smide spiselig mad ud og forventer, at en eliminering af udløbsdatoen på blandt andet løg og kartofler kan gøre udslaget.

Coop lukker 15 lokale brugser

I forlængelse af de 47 Fakta-lukninger trækker Coop nu også stikket på 15 Dagligbrugser og Lokalbrugser, og en enkelt butik i storbysatset Brugsen. Find butikkerne her.

Rema 1000 kaster sig over salget af grimme grøntsager

I madspildets tegn starter Rema 1000 op under et initiativ, der skal øge antallet af krumme agurker og skæve peberfrugter, som bliver sat til livs af dagligvarekunder i stedet for at stryge i producenternes skraldespande.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier