FødevareWatch

Detail

Svensk detailopkøb bliver godkendt

Den store, svenske detailkoncern Axfood underskrev tidligere på året en aftale om opkøb af en lidt mindre, konkurrent. Nu er aftalen også godkendt af myndighederne.

Hollandsk kæmpe overtager lokal kæde

Albert Heijn-kæden, der er del af den store Ahold Delhaize-koncern, har gennemført opkøbet af en lokal, hollandsk kæde og strater nu konverteringen af de mange butikker.

Nemlig-ejer kræver dementi fra kommune

I Intervare mener man, at der mangler dokumentation for, at chauffører skulle have været smittet med corona, som Københavns Kommune ellers hævder det i en redegørelse.

7-Elevens danske omsætning har kurs mod rekordniveau

Kunderne flygtede under corona fra den offentlige transport og ind i bilerne, og nu står de med hovedet i kaffebaren og salatdisken i 7-Eleven. Det giver udsigt til en høj omsætning for 2021, siger adm. direktør Jesper Østergaard.

Britisk supermarkedskæde sendes ud i ny budrunde

Et kommende salg af en af Stortbritanniens største supermarkedskæder bevæger sig et skridt videre, og første byder får nu mulighed for at skrue op for sit seneste bud, som ellers lød på omkring 58 mia. kr.

Dagrofa overvejer at droppe de årlige prisforhandlinger

I detailkoncernen er en forsøgsordning blevet første springbræt til at gøre op med en 25-år lang tradition omkring, hvordan producenter og kæder forhandler pris. "Målet er at generere den vækst, som branchen higer efter," siger koncernens kategoridirektør.

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra Watch Medier