FødevareWatch

Detail

Dansk Aldi får tilført 300 nye millioner

I en ny kapitalindsprøjtning får Aldi igen tilført 300 mio. kr. ekstra, og dermed løber den samlede kapitaltilførsel til de danske aktiviteter op i 3 mia. kr. siden 2013.

Handelsselskab køber dansk leverandør af græsk mad

Geia Food køber den danske handelsvirksomhed Danton Trading A/S, der leverer græske fødevarer til danske dagligvarekæder og grossister. Det sker ovenpå et 2018, hvor Geias forretning nåede nye højder, og omsætningen rundede 1,5 mia. kr.

Lukkede Kiwi-butikker spøger hos Salling Group

Salling Group hænger stadig på flere forhenværende Kiwi-butikker, som koncernen overtog i 2017. En stor del er konverteret til Netto-butikker, men koncernen står endnu med otte tomme butikker.

112 år gammel Irma-pige støves af

Som del af større transformation af Irma-kæden er turen nu kommet til ikonet Irma-pigen, der sammen med resten af kædens visuelle identitet bliver frisket op.

Kasseløs betjening i detailhandlen deler danskerne

Ifølge en undersøgelse, som Wilke har foretaget for FødevareWatch, ønsker knap halvdelen af danskerne ikke, at flere supermarkeder får kasseløs betjening. Coop vil fortsat tilbyde løsningen til sine kunder, mens Salling Group netop har indledt en testfase.

Rapport: Danskere foretrækker egne fødevarer

Når vi skal købe mad ind i supermarkedet, vælger vi helst de danskproducerede varer. Det viser en ny europæisk forbrugerundersøgelse. Med tanke på miljøet køber næsten halvdelen lokalt, hedder det.

Væksten hos Rema-ejere løber fra konkurrenterne

Målt på omsætning løber norske Reitangruppen, der ejer Rema 1000 og driver kæden 7-Eleven, fra de øvrige detailaktører med salg i Danmark. Sidste år blev salget løftet med 6,6 pct., hedder det.

Salling-chef har digital satsning i ærmet

En del af Saling Groups overskud fra 2018 skal bruges på offensive investeringer "i digitale løsninger samt i øget salg af dagligvarer online." Per Bank er tilbageholdende med at blive mere konkret, men fremhæver gerne eksisterende tiltag på den digitale front.

Topchef om svensk Netto-salg: Vi har fået en fantastisk pris

Salling Groups topchef Per Bank lægger ikke skjul på, at han er mere end godt tilfreds med, at der bød sig en belejlig mulighed for at skille sig af med det svenske discountben med 163 Netto-butikker, som aldrig har været rigtig godt for koncernen.

Salling Groups omsætning nærmer sig 60 milliarder

Dagligvarekæmpen Salling Group har fremlagt tal for 2018, der med al tydelighed markerer koncernens stærke position på især det danske discountmarked. De omkring 1500 Netto-butikker er endnu en gang lyspunktet i koncernens talkolonner.

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier