FødevareWatch

Ejer af kendt fiskerivirksomhed fortryder: "Jeg skulle aldrig have været direktør"

Portræt: På det personlige plan har det vigtigste i Michael Pedersens erhvervskarriere været erkendelsen af, at han ikke egnede sig som adm. direktør, fortæller hovedejeren og sønnen af grundlæggeren af Tenax Sild i Nyborg.

Michael Pedersen er hovedejer af fiskerivirksomheden Tenax Sild i Nyborg. Han er desuden søn af grundlæggeren Jørgen Pedersen samt både produktionsdirektør i og bestyrelsesformand for familievirksomheden

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Sv. Michelsen genfinder rytmen i nyt regnskab

Den 84 år gamle chokoladevirksomhed mærker, at flere danskere er villige til at betale høje priser for luksusvarer. Et nyt bestyrelsesmedlem skal sætte endnu mere skub i udviklingen.

Forskere: Økolandbrug kan brødføde klodens befolkning

I et netop publiceret studie har en grupper forskere fundet frem til, at økologisk landbrug modsat tidligere antagelser kan brødføde verdens befolkning. Dog skal madspildet reduceres kraftigt, og produktionen af dyrefoder skal lægges om.

Strejke rammer flere slagterier

Slagterimedarbejderne på Ticans slagterier i Brørup og Thisted har tirsdag morgen nedlagt arbejdet. Hos Danish Crown i Horsens bliver der heller ikke slagtet i dag.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier