FødevareWatch

Et konstant nedlukningsprogram holder kog i Haugen-Gruppen

Det norskejede handelsselskab råder over nogle af de mest velkendte mærker i Danmark og forsøger samtidig at være med fremme på fødevareudviklingen. Foruden kreative frihedsgrader handler det i lige så høj grad om konstant at turde lukke produktioner ned, siger direktør.

Da Haugen-Gruppen gik i plus første gang efter Henrik Andersen tiltrædelse, samlede hele medarbejderstaben i selskabets kantine i 2005, hvor de med familier malede Haugen-Gruppen i fortienden, nutiden og i fremtiden. I dag hænger billederne i Kantinen.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Danske fiskere har kurs mod endnu et superår

Danske fiskere fanger rekordmange fisk i år, og 2018 ser ud til at blive endnu bedre. Fiskekvoterne for det kommende år forhandles på plads netop nu, og der er udsigt til større kvoter.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier