FødevareWatch

Ølbryggere kaster sig over ny læskedille: Cocktails på fad

Man kan brygge øl. Det ved alle. Men man kan også bruge teknikken til at mikse spiritus, juice og sodavand? Det mener to bryggere på Nørrebro, der er i gang med at finde de optimale versioner af cocktails på fad i deres øllaboratorium.

Fra venstre til højre: Christian Gadient (køkkenchefen for restauranten Spontan, der ligger inde i baren Brus), Tore Gynter (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus), Morten Bruun (medejer af Brus) og Tobias Emil Jensen (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus).

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.

Forsiden lige nu

Danske fiskere har kurs mod endnu et superår

Danske fiskere fanger rekordmange fisk i år, og 2018 ser ud til at blive endnu bedre. Fiskekvoterne for det kommende år forhandles på plads netop nu, og der er udsigt til større kvoter.

Seneste Drikkevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier