ANNONCE
Holdet bag baren Brus, som ejes af To Øl.jpg
Fra venstre til højre: Christian Gadient (køkkenchefen for restauranten Spontan, der ligger inde i baren Brus), Tore Gynter (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus), Morten Bruun (medejer af Brus) og Tobias Emil Jensen (medejer af bryggeriet To Øl og baren Brus). | Foto: To Øl

Ølbryggere kaster sig over ny læskedille: Cocktails på fad

Man kan brygge øl. Det ved alle. Men man kan også bruge teknikken til at mikse spiritus, juice og sodavand? Det mener to bryggere på Nørrebro, der er i gang med at finde de optimale versioner af cocktails på fad i deres øllaboratorium.

Log ind for at læse artikler

Velkommen til FødevareWatch. En del af vores indhold er eksklusivt og forbeholdt vores brugere.

Prøv os gratis i 14 dage

Få fuld adgang til vores kvalitetsjournalistik med et gratis prøveabonnement.