ANNONCE
7e4429bf8fcc328eb0f0582743865a66.jpg

Lavpriskæde trækker svensk detailkæmpe op

Willys-kæden, der blandt andet konkurrerer med Netto-butikkerne, har fået fat i de prisbevidste svenskere, og i ejerkoncernen Axfood er kæden stjernen i det seneste kvartalsregnskab.

Frankly Juice.jpg

Juiceiværksættere lander stor aftale med 7-Eleven

Det startede med et møde for to år siden. Dengang valgte 7-Eleven at sige nej tak til Frankly Juices friske produkter og "kopierede" i stedet konceptet. Det gjorde selvfølgelig ondt, fortæller medejer af juiceselskabet, som nu sender et spritnyt produkt ud til næsten alle 7-Elevens butikker i Danmark. Et stort skridt for det kun tre år gamle selskab.

Fakta2.JPG

Efter udskældt kampagne sælger Coop flere økovarer

Tal fra Coop viser, at salget af økologiske varer er steget i Fakta og Dagli'Brugsen, og så er der kommet flere medlemmer i kooperativet. Kommunikationsspecialist vurderer, at rabalder med landbruget har givet kampagnen omtale og slagkraft.

Too Good To Go.jpg

Irma ruller madspilds-app ud i alle butikker

Efter en succesfuld test af madspilds-app'en Too Good To Go har Coop besluttet at udvide samarbejdet. Indtil videre har app'en reddet 3621 måltider fra skraldespanden i testbutikkerne.

Samvirke til forsiden.JPG

Detailspecialist: Journalisterne har ædt et flot spin fra landbruget

"Der er tale om rigtigt flot lobbyarbejde, næsten på niveau med den amerikanske våbenlobby," skriver Per Østergaard i en kommentar om den ophedede konflikt mellem Coop og landbrugets lobbyorganisation L&F. Han peger på, at masken på den kontroversielle forside anvendes af landbruget selv.

Brygpub Warpigs.jpg

Mikkeller skifter bestyrelsesformand

Det kendte specialbryggeri rokerer rundt i bestyrelsen. Foruden en ny formand har kapitalfonden, som er minoritetsejer, trukket sig fra bestyrelsen. "Vi har ikke solgt ud," understreger kapitalfonden.

nestle.JPG

De store koncerner er mindre populære blandt veluddannede

Store koncerner som Lego, Novo Nordisk, Carlsberg og A.P. Møller-Mærsk indtager fortsat topplaceringerne på liste over, hvor veluddannede danskere i økonomiorienterede jobs helst vil arbejde. Over en bred kam er fødevarevirksomhederne blevet mindre populære.

Bestyrelsesformand Lasse Bolander fortæller gerne om Coops historie og udvikling. Her ses han ved et pressemøde i april om koncernens regnskab for 2015. Foto: Mathias Svold.jpg

Bolander bakker presset Høgsted op

Både indefra og udefra er der pres på kedlerne i Coop for tiden. I et interview kommer bestyrelsesformand Lasse Bolander detailkoncernens direktør til undsætning.

POLFOTO_2253680.jpg

Ny nordisk brygger bokser med de store

Seks år gammel går det stadig helt stille og roligt fremad for Ikast Mikrobryg og Mads Deichmann Jensen. Biologilæreren eksperimenterer og får under tidenlov at mærke, hvad det gør for forretningen, at man ikke tilbyder restauranter og hoteller sine egne fadølsølsanlæg og køleskabe.