FødevareWatch

Ung norsk laksearving satser på barer og restauranter

Den 24-årige laksearving Gustav Magnar Witzøe investerer sammen med sin partner i udviklingen af barer og restauranter i Trondheim.

Salmar-arvingen Gustav Magnar Witzøe har sammen med sin norske partner Mats Østgaard Pettersen en plan om at sparke gang i bar- og restaurantlivet i Trondheim, og derfor investerer deres fælles stort, skriver DN.no.

Det fælles selskab hedder Solsiden, som også er et lille område i Trondheim, og ifølge avisen investerede de to sidste år 43,7 mio. kr. i udviklingen af områdets lokaler, som de lejer ud til lokale bar- og restaurantejere.

Gustav Magnar Witzøe er af Forbes tidligere i år blevet fremhævet som verdens tredje yngste dollarmilliardær, og tilbage i 2015 havde han en formue på næsten 10 mia. norske kr.

Tidligere i år investerede den rige nordmand i cafékæden Jordbærpikene, der på dansk hedder Jordbærpigerne.

Jordbærpigerne består af 31 caféer, der primært har hjemme i Norges indkøbscentre. Sidste år steg omsætningen i kæden til 260 mio. norske kr., og der er meget mere potentiale at hente, mener Bjørn M. Wiggen. Han fremhæver særligt synergien med Big Bite-kæden, der også ejes af Salvesen & Thams Invest, som et plus.

Rig laksearving investerer i café-kæde

Stenrig norsk familie er de nye ejere af Amanda Seafoods

Laksemilliardær er Norges næstrigeste

Forsiden lige nu

Seneste Landbrug/Fiskeri

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier