ANNONCE
DC Horsens tredeler.jpg

Strejken fortsætter på Danish Crown slagteri

Danish Crowns slagteri i Horsens blev tidlig fredag ramt af strejke. Den fortsætter med aftenholdet, og koncernen er kommet yderligere 20.000 grise bagud.

Slagteriarbejderne på Danish Crowns slagteri i Horsens fortsætter den strejke, som blev indledt fredag morgen.

Det skriver TV2Østjylland.

Samtlige dagsmedarbejdere nedlagde fredag morgen arbejdet, da slagteriets tillidsmand, Klaus Olsen, havde modtaget en skriftlig advarsel efter offentlige udmeldinger ved en overenskomstkonflikt tilbage i april, skriver TV2østjylland.

Strejken begynder at få alvorlige konsekvenser for produktionen, siger pressechef Jens Hansen. Ikke mindst hvis strejken fortsætter til onsdag i næste uge. På grund af helligdagen kan det betyde en periode på 10 dage uden folk på arbejde på slagteriet.

"Vi er allerede kommet yderligere 20.000 grise bagud, og hvis vi kommer helt hen til torsdag og fredag, hvor medarbejderne har fri, bliver det meget kritisk," siger Jens Hansen til kanalen.

"Så er vi næsten en uge bagud, og det er svært at håndtere. Der når vi et niveau, hvor det bliver svært at "slagte op" – altså indhente det tabte," siger han til TV2 Østjylland.

Nu fortsætter aftenholdet altså strejken.

Nye arbejdsnedlæggelser i Danish Crown

Kamp om de danske grise: Slagterigiganter har trukket blankt

L&F: Kinesernes appetit på danske fødevarer stiger

Modtag nyhedsbreve fra FødevareWatch gratis