FødevareWatch

Tidligere Royal Greenland-chef bliver direktør i sushikoncern

Den tidligere kategoridirektør for koldvandsrejer Lise-Lotte Callesøe York bliver skandinavisk direktør i Flying Seafood Group.

Danske Lise-Lotte Callesøe York skal være direktør for Skandinavien i sushidistributørselskabet Flying Seafood Group.

Hun kommer fra en stilling, som kategoridirektør for koldtvandsrejer i fiskeselskabet Royal Greenland.

Det skriver fagmediet undercurrentnews.com.

Mediet skriver, at hun startede i den nye stilling 22. august, og hun blandt andet er hyret ind, fordi hun skal være med til at realisere sushiselskabets vækststrategi.

Om den rolle udtaler Lise-Lotte Callesøe York selv til undercurrentnews.com: "Det betyder muligvis, at vi skal ekspandere vores tilstedeværelse til flere markeder, og det betyder at udvide vores profil. Sushi er stadigt et hurtigt voksende marked i Skandinavien, og vi vil vækste vores profil for at udnytte det."

Flying Seafood Group lever af at distribuere fisk til forskellige forhandlere i Danmark, Norge og dele af det sydlige Sverige.

Royal Greenland har mod på flere opkøb

Royal Greenland-chef: Der er brug for yderligere konsolidering

Stærkt asiatisk marked er drivkraft for Royal Greenland

Forsiden lige nu

Danish Crowns kinesiske salg dalede med 1,2 mia

Slagterikoncernen har fire erklærede hjemmemarkeder i Nordeuropa, men derudover spiller Kina en stadig større rolle i koncernen. Forud for et kommende større fabrikssats i landet, har det seneste år dog budt på en markant tilbagegang.

Unilever leder efter ny topchef

Jagten er sat ind på en afløser til den mangeårige topchef i Unilever-koncernen Paul Polman, der ventes at træde tilbage inden får få år.

Seneste Landbrug/Fiskeri

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier