FødevareWatch

Bæredygtigt Landbrug: "Det er justitsmord"

Formand for Bæredygtigt Landbrug, Flemming Fuglede, kalder sagen om Eva Kjer Hansens sandsynlige afgang for en storm i et glas vand, og betegner det som justitsmord på en dygtig minister, skriver eb.dk.

I organisationen Bæredygtigt Landbrug, som har spillet en helt central rolle i den første af en stribe sager, som tirsdag aften endte med at koste miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen opbakningen fra folketingets flertal, mener man at sagen er blæst ud af proportioner, skriver eb.dk.

"Vi taler om en lille mængde kvælstof. 250 gram per kilometer kystlinje i Danmark. Det er helt absurd. Vi er nede i søm- og skrueafdelingen. Min umiddelbare kommentar er, at det er justitsmord på en dygtig minister," siger formand for Bæredygtigt Landbrug, Flemming Fuglede, til eb.dk.

I starten af februar kunne BT.dk, via en aktindsigt vise, at der var store sammenfald mellem en rapport om de danske vandløb, som miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) havde fremlagt, og et udkast lavet af Bæredygtigt Landbrug. Det afstedkom en del kritik, og der blev stillet spørgsmålstegn ved forbindelsen de to parter imellem.

De Konservative holder døren åben for næse til Eva Kjer

Minister lytter til forskerkritik - men fastholder pakke

Ingen hjemmel for udbetaling af 11 mio. kr. i landbrugsstøtte

Eva Kjer før skæbnedag: Har ikke vildledt Folketinget

"Vi har overhovedet ikke lavet nogen studehandel"

Forsiden lige nu

Sv. Michelsen genfinder rytmen i nyt regnskab

Den 84 år gamle chokoladevirksomhed mærker, at flere danskere er villige til at betale høje priser for luksusvarer. Et nyt bestyrelsesmedlem skal sætte endnu mere skub i udviklingen.

Seneste Landbrug/Fiskeri

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier