FødevareWatch

Kendt skuespiller skal sælge norske laks i USA

Hollywood-stjernen Leonordo DiCaprio skal som frontfigur i fiskeselskabet Love The Wild sælge laksemåltider i 400 Whole Foods-butikker.

De amerikanske forbrugere skal spise langt flere laks, og de skal komme fra opdræt i Norge.

Selskabet Love The Wild, der producerer frosne fiskefærdigretter fra blandt andet opdræt i Norge og som har den kendte Oscar-vindende skuespiller Leonardo DiCaprio som aktiv aktionær, skal nu levere middagsretter til 400 af de Amazon-ejede Whole Foods-butikker.

Det skriver Anchorage News ifølge den norske hjemmeside E24.no.

Sidste år vandt Leonardo DiCaprio en Oscar som bedste mandlige hovedrolle for sin præstation i filmen The Revenant. Under sin takketale benyttede han lejligheden til at sætte fokus på verdens klimaudfordringer, som er en af hans brændende mærkesager.

"Udnyttelsen af vores oceaner har efterladt mange økosystemer i havet på randen af et totalt sammenbrud, hvilket skader vores evne til at benytte havene som en pålidelig fødekilde, som vi har i tusinder af år," sagde DiCaprio dengang i en meddelelse og tilføjede, at Love The Wild "er med til at opfordre folk til at handle på denne krise på en meningsfuld måde."

I december 2015 investerede Aqua-Spark 2,6 mio. dollars i Love The Wild, der havde som målsætning at ekspandere kraftigt. Ambitionen hed fra start, at produkterne i løbet af fem år skulle sælges i 6000 butikker.

I forbindelse med Whole Foods-samarbejdet har Aqua-Spark investeret 2,5 mio. dollars til markedsføring og sociale medier.

Leonardo DiCaprio går ind i voksende plantefarsselskab

Hollywood-stjerne køber sig ind i fiskefirma

Whole Foods på vej med sushi fra 'falske fisk'

Forsiden lige nu

Stort projekt skal puste liv i europæiske planteproteiner

En nyt EU-projekt med en dansker blandt initiativtagerne vil undersøge mulighederne for at erstatte dele af det massive europæiske forbrug af soja fra især Sydamerika med europæiske bælgplantesorter. Det vil gavne miljøet og pengepungen, mener initiativtageren.

Arla sløjfer ostefremstillingen på Endrup Mejeri

Det er slut med at lave de hæderkronede oste på det historiske andelsmejeri. Det står klart i den endelige aftale om mejeriets fremtid, som Arla overtog i september. I stedet skal mejeriet være pakkeri og modningcenter.

Seneste Landbrug/Fiskeri

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier