ANNONCE
royal skibe havn.JPG

USA er blevet topprioritet for Royal Greenland

Canada og i særdeleshed USA er rykket fra marginale markeder til at være strategisk topprioritet hos Royal Greenland. Nordamerika skal sammen med Asien og Europa udgøre koncernens primære vækstben fremover.

arla disney.jpg

Arla ruller Disney-produkter ud globalt

Efter dansk lancering sidste år er Arla klar til at udbrede sin børneserie, der er lavet sammen med Disney. Fra næste år bliver produkterne til de små tilgængelige i flere Arla-markeder.

indonesien.jpg

Forbruget af hundekød stiger i Indonesien

Flere indonesere har fået økonomi til at spise hundekød, det får forbruget og antallet af slagtninger til at stige. Dyreværnsorganisationer melder dog om brutale aflivningsmetoder.

pesticid.jpg

Økologer glæder sig over ny pesticidaftale

I Økologisk Landsforening er man glade for den ny pesticidaftale. Den sikrer blandt andet økologer mod sprøjtegift fra konventionelle naboer. Glæden er også at spore i L&F, både på vegne af landmænd og forbrugere.

DALHOFF CASPER - JP POLFOTO.jpg

Landbrugskrisen giver banker nye smæk

De danske banker nedskrev sidste år for yderligere 2 mia. kr. på landbruget. Dermed har bankerne nedskrevet hver femte krone på udlån og garantier til landbruget. Jysk konkursadvokat ser flere problemer, skriver Børsen.