ANNONCE
Klaus1.PNG

Brexit kan tvinge Espersen til England

Der er stor usikkerhed om de endelige konsekvenser af Brexit, men trækker Storbritannien sig helt ud af EU, kan det tvinge den store bornholmske fiskekoncern, Espersen, til at etablere en produktion i England, siger direktør.

POLFOTO_52644380.jpg

Manden bag Rynkeby-salget forlader Arla

Arlas opkøbsmester Thor Hvid skifter mejeribranchen ud med konsulenternes verden. Skiftet sker efter 40 transaktioner i 19 lande på seks år, heriblandt det meget omtalte Rynkeby-frasalg.

25822740 -.jpg

Chr. Hansen ser gylden fremtid i økologi

Den store ingredienskoncern ser store forretningsmuligheder i at levere til den økologiske del af fødevareindustrien. Det fortæller finansdirektøren, der særligt har fidus til to produkter i Brasilien og USA.

æg.PNG

Økologiske æg sætter ny rekord

Stadig flere danskere lægger økologiske æg i indkøbskurven, viser nye tal. Landbrug & Fødevarer ser udviklingen fortsætte mange år endnu.

OBS! UK-hovedkavarter - Arla House.jpg

Medie: Arla mister britisk kunde

1. april må Arla sige farvel til en ordre hos den britiske supermarkedskæde Iceland Foods. Ordren er angiveligt i den mindre afdeling, skriver mejerianalytiker.

holsted 1.jpg

Danish Crown køber tysk slagteri

Med opkøbet af det tyske kreaturslagteri Teterower Fleisch bliver Danish Crown det femtestørste kreaturslagteri i Tyskland, oplyser selskabet.

29130718 -.jpg

Royal Greenland går ind i 2017 med oprejst pande

Til trods for øget protektionisme og Brexit står kongerigets største fiskerikoncern stærkt ved indgangen til 2017. Adgang til det nordamerikanske marked og et salg til Kina, der er gået over al forventning, giver direktør i Royal Greenland stor tro på et godt år for selskabet.