ANNONCE
20150129NB-304.jpg

Ny formand i spidsen for DI Fødevarer

Den tidligere formand for brancheorganisationen Jørgen Dirksen udtræder af bestyrelsen og forlader dermed sin formandspost. Hans afløser er dog fundet.

tomatkongen.jpg

Fynsk tomatproducent bøder for elendigt sommervejr

Mangel på solskinstimer hen over sommeren forplanter sig direkte på både top- og bundlinje hos den store tomatproducent Alfred Pedersen & Søn. Dermed når virksomheden ikke op på rekordniveauet fra 2016, siger direktøren.

fiskeri.jpg

Fiskere afviser at være stråmænd for kvotekonge

Et mindre netværk af fiskere, der alle har skibe, som er majoritetsejede af den store Skagen-fisker Henning Kjeldsen, er under beskydning for at være stråmandsvirksomheder. Fiskerne afviser beskyldningerne.

22410209.jpg

Globale mejeripriser stiger igen

På den globale mælkebørs i New Zealand er interessen for at købe mælk fortsat stigende. Det kommer til udtryk i antallet af køber og sælgere og i, at mælkeprisen fortsætter sin optur.

royalgreenland.jpg

Ny havn i Nuuk giver muligheder for Royal Greenland

Royal Greenland bakker op om rederiet Royal Arctic Lines nye strategi for besejlingen til og fra Grønland. Selskabet overvejer blandt andet at flytte sit transitlager fra Aalborg, fortæller koncernens logistikchef.

dlg4l.csp.jpg

Høsten er på rekordkurs

Høsten har i år været den bedste i årtier. Forklaringen er helt entydig: For første gang siden 1990'erne har landmændene fået lov at anvende den mængde gødning, kornet har brug for, vurderer landbruget.

Thinghuus.PNG

Royal Greenland har kurs mod rekordoverskud

Rigsfællesskabets største fiskeselskab har fortsat vind i sejlene. Særligt markederne i Asien og Nordamerika begunstiger den grønlandske virksomhed, der dog er påvirket af pundets dyk.