FødevareWatch

Letz Sushi indtager Det Japanske Tårn i Tivoli

Det bliver den frembrusende sushikæde Letz Sushi, der etablerer sig i Det Japanske Tårn i Tivoli efter Michelin-restauranten Kiin Kiin.

Letz Sushi har landet en ifølge eget udsagn drømmeplacering i form af Det Japanske tTrn i Tivoli, oplyser kæden i en pressemeddelelse.

Dermed afløser kæden Michelin-restauranten Kiin Kiin, der opsagde lejemålet for en måned siden.

Letz Sushi vil ikke røbe, hvor stor en investering, det har krævet at lande placeringen, men oplyser, at kæden forventer at byde de første gæste velkommen, når Tivoli åbner for Halloween-sæsonen den 13. oktober.

"Jeg tror, at Tivoli er en drøm for de fleste restauratører. Det har det i hvert fald længe været for os. På det seneste har den drøm bare fået endnu mere næring gennem udviklingen af vores bæredygtige profil, der stemmer helt overens med Tivolis. Vi ser det som en unik mulighed for at bringe liv til en af Tivolis ældste og mest ikoniske bygninger, og på den måde at være med til at føre den ind i en ny æra med respekt for Havens arkitektur og traditioner," udtaler Anders Barsøe, der er direktør i Letz Sushi, i meddelelsen.

Sushikæden har en offensiv strategi og åbner senere på måneden i en ny restaurant i Nordhavn, ligesom kæden har endnu en planlagt åbning i Tivoli til november.

Letz Sushi råder over 16 restauranter i Danmark.

Letz Sushi-stifter opfordrer flere kvinder til at gå iværksættervejen

Letz Sushi rykker drikkevarerne frem i kampen for vækst

Letz Sushi vil til udlandet - Sverige og Tyskland er på målskiven

Forsiden lige nu

Stort projekt skal puste liv i europæiske planteproteiner

En nyt EU-projekt med en dansker blandt initiativtagerne vil undersøge mulighederne for at erstatte dele af det massive europæiske forbrug af soja fra især Sydamerika med europæiske bælgplantesorter. Det vil gavne miljøet og pengepungen, mener initiativtageren.

Arla sløjfer ostefremstillingen på Endrup Mejeri

Det er slut med at lave de hæderkronede oste på det historiske andelsmejeri. Det står klart i den endelige aftale om mejeriets fremtid, som Arla overtog i september. I stedet skal mejeriet være pakkeri og modningcenter.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier