FødevareWatch

Letz Sushi-stifter opfordrer flere kvinder til at gå iværksættervejen

Kvinder tøver for meget, når de får en god idé om et muligt iværksætterprojekt. Det mener Louise Ertman Baunsgaard, der stiftede Letz Sushi.

Louise Ertman Baunsgaards fik inspiration til Letz Sushi på en tur til Sydney i 2002.

42-årige Louise Ertman Baunsgaard solgte tidligere på året sin sidste ejerandel af restaurant-kæden Letz Sushi, som hun selv startede i 2003, til Lars Larsen Group.

Siden afskeden med selskabet er hun begyndt at rådgive andre entreprenører, og hun håber, at hun kan inspirere andre kvinder til at tage springet og blive iværksættere.

Det siger hun i Berlingske Business' podcast Succeskriteriet.

"Hvis ideen er der, så kom i gang. Men hvis der allerede er mand og børn, så tag en snak om, hvorvidt det overhovedet kan lade sig gøre – man kan jo eksempelvis lave en plan om at give det en chance i et år," opfordrer hun.

Hun mener, at kvinder - modsat mænd - tøver en ekstra gang eller to, når de overvejer at blive iværksættere.

Letz Sushi-stifter vender tilbage til iværksætterlivet

Lars Larsen køber nødlidende sushikæde

Tidligere Løgismose-chef vil gøre sushikæde grønnere

Forsiden lige nu

Stort projekt skal puste liv i europæiske planteproteiner

En nyt EU-projekt med en dansker blandt initiativtagerne vil undersøge mulighederne for at erstatte dele af det massive europæiske forbrug af soja fra især Sydamerika med europæiske bælgplantesorter. Det vil gavne miljøet og pengepungen, mener initiativtageren.

Arla sløjfer ostefremstillingen på Endrup Mejeri

Det er slut med at lave de hæderkronede oste på det historiske andelsmejeri. Det står klart i den endelige aftale om mejeriets fremtid, som Arla overtog i september. I stedet skal mejeriet være pakkeri og modningcenter.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier