FødevareWatch

Agro Food Parks nye direktør spejder tusindvis af nye arbejdspladser i horisonten

Den kommende direktør for innovationscentret er fundet internt i Landbrug & Fødevarer.

Når Anne-Marie Hansen 1. oktober sætter sig i direktørstolen i innovationscentret Agro Food Park, der er ejet af Landbrug & Fødevarer, er et af de vigtige punkter på hendes to do-liste at skabe arbejdspladser.

"Vi vil gerne have 3000 arbejdspladser i 2030 herude, og vi har et super godt samarbejde med Aarhus Kommune om at få godkendt den kommende kommunalplan og få flere byggeretsmeter," siger den kommende direktør til Børsen.

Da Agro Food Park åbnede i 2009 var målet at nå 3000 medarbejdere allerede i 2020, men det har længe været kendt, at det ikke kommer til at ske.

Anne-Marie Hansen har siden 2006 arbejdet i Landbrug & Fødevarer, hvor hun de seneste fem år været koncernsekretariatschef og sekretariatschef. I jobbet som direktør for Agro Food Park afløser hun Bjarne Langdahl Riis, der har valgt at søge nye udfordringer.

Agro Food Park ottedobler kapaciteten i Aarhus

Arla om indtog i innovationscenter: Her skal vi overraske verden

Aarhus åbner sit andet madmarked på to måneder

Forsiden lige nu

Sv. Michelsen genfinder rytmen i nyt regnskab

Den 84 år gamle chokoladevirksomhed mærker, at flere danskere er villige til at betale høje priser for luksusvarer. Et nyt bestyrelsesmedlem skal sætte endnu mere skub i udviklingen.

Forskere: Økolandbrug kan brødføde klodens befolkning

I et netop publiceret studie har en grupper forskere fundet frem til, at økologisk landbrug modsat tidligere antagelser kan brødføde verdens befolkning. Dog skal madspildet reduceres kraftigt, og produktionen af dyrefoder skal lægges om.

Strejke rammer flere slagterier

Slagterimedarbejderne på Ticans slagterier i Brørup og Thisted har tirsdag morgen nedlagt arbejdet. Hos Danish Crown i Horsens bliver der heller ikke slagtet i dag.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier