FødevareWatch

Kebab-iværksættere har ejendomme for 240 mio kr

Norske brødre, der står bag kæden Bislett Kebab House (BKH), er klar til ekspansion. Familien Aziz har skaffet penge via ejendomsinvesteringer.

Det, der startede som en lille familievirksomhed i centrum af Oslo 1995, er i dag blevet en virksomhed med en omsætning, der i 2016 rundede 83 mio. norske kr. – svarende til omkring 65 mio. danske kr.

Dermed voksede kæden Bislett Kebab House (BKH) med fire pct. i omsætning i forhold til året før, mens bundlinjen landede på 20,2 mio. norske kr. – svarende til omkring 16,1 mio. kr.

Det skriver Dagens Næringsliv.

Mediet bringer et omfattende interview med de fem Aziz-brødre, der står bag kebabkæden.

"Dette er en familiebedrift, og det trives vi vældigt godt med," siger Tariq Aziz, der er adm. direktør i moderselskabet Aziz Invest, til Dagens Næringsliv.

Ejerne af Bislett Kebab House-kæden har planer om at åbne spisesteder uden for Oslo. Familien ejer – ifølge Dagens Næringsliv – ejendomme for 240 mio. kr. i Oslo.

Nestlé flirter med danske fødevareiværksættere: Kom til os

Iværksætter satser på computerdyrkning af grøntsager

Takeaway-iværksættere jubler over salg

Forsiden lige nu

Orkla opkøber frostselskab i Tjekkiet

Få dage efter salget af K-Salat i Danmark har det norske konglomerat sat underskrift på en handel i Tjekkiet, som sikrer majoriteten i et selskab, der har specialiseret sig i produktionen af frosne grøntsager.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier