FødevareWatch

Ny UK-ansvarlig vil have flere Espersen-fisk på Tescos hylder

Den store bornholmske fiskevirksomhed har hentet en erfaren britisk sælger ind som ansvarlig for det britiske marked. Hans mission er blandt andet at øge salget til landets største detailkoncern.

Der ligger slet ikke nok fisk fra Espersen i de britiske kølediske, men det vil den nye salgsansvarlige for Espersens britiske forretning lave om på.

Gary Roche, der tidligere har været direktør i Youngs Seafood og arbejdet i såvel detailkoncernen Waitrose som hos Royal Greenland, har en plan om at øge det britiske aftryk markant.

Det skriver Undercurrentnews.com.

"Planen er at åbne et britisk kontor for Espersen og at rekrutere et hold for etablere en solid kommerciel base, hvorfr vi kan ekspandere den i forvejen succesfulde britiske forretning," siger Gary Roche.

På handelsfronten vil den nytiltrådte have øjnene skarpt rettet mod afsætningen til Tesco-kæden, hvor han håber at øge salget, skriver hjemmesiden.

Ny strategi skal sende Espersen tilbage i plus

Finansdirektør siger farvel til Espersen

Espersen køber stor fiskefabrik af Royal Greenland

Forsiden lige nu

Orkla opkøber frostselskab i Tjekkiet

Få dage efter salget af K-Salat i Danmark har det norske konglomerat sat underskrift på en handel i Tjekkiet, som sikrer majoriteten i et selskab, der har specialiseret sig i produktionen af frosne grøntsager.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier