FødevareWatch

Kunder undrer sig over Lidl-varer med manglende kors

Den store discountkæde har fået henvendelser fra vrede kunder, der kritiserer kæden for at fjerne kors fra sin emballage. Lidl i Danmark afviser - og beklager.

Både herhjemme og i udlandet får Lidl-kæden henvendelser fra kunder, der undrer sig over, at korset tilsyneladende er blevet fjernet fra flere græske produkter i Lidls såkaldte Eridanous-serie, herunder en græsk yoghurt, hvor man på emballagen ser en græsk kirke.

Det skriver BT.

"Lidl Danmark Jeg håber sandelig, at det er snart, at i designer ny emballage. Jeg har altid været glad for at handle i Lidl, men når i bevidst fjerner symboler, må det være for at tækkes en bestemt type mennesker. Vi kristne har efterhånden fået den vane at rette ind til højre og lukke øjnene - den sikre vej til underkastelse - og det ønsker i så at bidrage med. Min tegnebog er til gengæld et lukket land for Lidl, til det er ændret," skriver Charlotte Pedersen på Lidl Danmarks Facebook-side.

Hun er blandt flere utilfredse kunder, der har skrevet på Facebook-siden.

Lidl afviser - og beklager.

I Danmark afviser kæden, at der er tale om et "bevidst statement":

'Vi har solgt vores populære Eridanous-serie i Lidl-butikker på tværs af Europa i mere end 10 år, og emballagen er i den tid blevet opdateret flere gange. Vi beklager meget såfremt nogle har taget vores seneste emballagedesign ilde op, og vil gerne understrege, at dette ikke er et bevidst statement. I lyset af dette vil vi sikre, at al feedback tages med i vores betragtninger, når vi designer fremtidig emballage," skriver Lidl Danmark i et Facebook-svar til en undrende kunde.

Se svenske Expressens tv-indslag om emnet her

Forsiden lige nu

Efter kampvalg: Ny formand for Coops øverste myndighed

Der er både kommet ny formand og to nye næstformænd for Coops landsråd. Formanden kommer fra de selvstændige brugsforeninger og har 27 års erfaring fra lokal politik. Han vil bl.a. arbejde for at få mere debatkultur ind i detailkoncernen.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier