FødevareWatch

Mars sender ikonisk chokolade på det indiske marked

Den amerikanske konfekturekoncern øger dets produktportefølje i Indien for at få bedre fat i landets voksende middelklasse.

Mars sender et af koncernens vigtigste produkter i form af M&M's i felten i Indien. Det sker i et forsøg at få endnu bedre fat om den indiske forbruger med hang til søde sager.

Det skriver Confectionerynews.

Den amerikanske konfekturekoncern sælger i forvejen Snickers, Galaxy, Mars-bar, Bounty og Twix i Indien. Siden 2015 er chokoladeforbruget imidlertid faldet i det store land efter prisstigninger på kakao samtidig med, at de indiske myndigheder strammere rammebetingelserne for salg af chokolade.

Med lancering af M&M's forsøger Mars derfor at skabe nyt momentum og løfte salget, skriver mediet.

Hollænder bliver ny topchef for Mondelez

Fødevaregiganter anklages for at ødelægge regnskov

Slikgiganter vil bekæmpe fedme - propper mindre i poserne

Forsiden lige nu

Sv. Michelsen genfinder rytmen i nyt regnskab

Den 84 år gamle chokoladevirksomhed mærker, at flere danskere er villige til at betale høje priser for luksusvarer. Et nyt bestyrelsesmedlem skal sætte endnu mere skub i udviklingen.

Forskere: Økolandbrug kan brødføde klodens befolkning

I et netop publiceret studie har en grupper forskere fundet frem til, at økologisk landbrug modsat tidligere antagelser kan brødføde verdens befolkning. Dog skal madspildet reduceres kraftigt, og produktionen af dyrefoder skal lægges om.

Strejke rammer flere slagterier

Slagterimedarbejderne på Ticans slagterier i Brørup og Thisted har tirsdag morgen nedlagt arbejdet. Hos Danish Crown i Horsens bliver der heller ikke slagtet i dag.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier