FødevareWatch

ISS-kantiner er ramt af æggeskandalen

Danske kantiner drevet af ISS har modtaget æg, som indeholder spor af insektgiften fipronil.

Flere kantiner i Danmark, som er drevet af servicevirksomheden ISS, har fået æg, der er forgiftede med insektgiften fipronil.

Det skriver DR.

De forgiftede æg udspringer af den verserende æggeskandale, der begyndte i midten af juli, da de belgiske myndigheder fandt æg med fipronil.

OVERBLIK: Europæisk æggeskandale ruller

"Vi kan bekræfte, at nogle af ISS' kantiner har fået leveret æg, der efterfølgende har vist sig at indeholde spor af stoffet fipronil, siger Frank Bangsholt, Head of Catering Excellence i ISS Danmark, i et skrifteligt svar til DR.

ISS ved ikke præcis hvilke kantiner, der har modtaget forgiftede æg.

250.000 æg med ulovligt insektmiddel er solgt i Frankrig

EU vil holde krisemøde med ministre i europæisk æggeskandale

Danske Æg: Branchens renommé sættes over styr

Forsiden lige nu

Sv. Michelsen genfinder rytmen i nyt regnskab

Den 84 år gamle chokoladevirksomhed mærker, at flere danskere er villige til at betale høje priser for luksusvarer. Et nyt bestyrelsesmedlem skal sætte endnu mere skub i udviklingen.

Forskere: Økolandbrug kan brødføde klodens befolkning

I et netop publiceret studie har en grupper forskere fundet frem til, at økologisk landbrug modsat tidligere antagelser kan brødføde verdens befolkning. Dog skal madspildet reduceres kraftigt, og produktionen af dyrefoder skal lægges om.

Strejke rammer flere slagterier

Slagterimedarbejderne på Ticans slagterier i Brørup og Thisted har tirsdag morgen nedlagt arbejdet. Hos Danish Crown i Horsens bliver der heller ikke slagtet i dag.

Seneste Fødevarer

Relaterede

Seneste nyt

Fødevarejob

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra Watch Medier